Ce mult s-a chinuit Ionela Prodan! A stat numai prin spitale în ultimele luni

r32-3-neata-3-2col-ionela-prodan.jpg

Anamaria a negat până în ultima clipă problemele grave ale mamei ei în speranța că ea își va reveni
foto: arhiva personală

Organismul slăbit de boală al Ionelei Prodan a cedat luni seară, în jurul orei 21.00, la Spitalul Elias, acolo unde era internată de mai mult timp. Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 70 de ani din cauza cancerului galopant și a problemelor cardiace. În ultimele luni, familia a încercat imposibilul pentru artistă. Ea a fost internată încă de la începutul anului și a fost supravegheată de medici, dar din păcate niciun tratament nu a reușit să o facă să-și revină.

Jale mare în familia Ionelei Prodan. Solista de muzică populară s-a luptat cu boala, dar din păcate corpul nu a răspuns niciunui tratament. Fiica ei, Anamaria Prodan, i-a fost alături în tot acest timp în care a contactat cei mai buni specialiști pentru a-și salva mama. De altfel, luni seara, când mama ei s-a stins, impresara a fost singură la capătâiul solistei. Sora vedetei, Anca, s-a întors recent în America, acolo unde locuiește, pentru că starea cântăreței se îmbunătățise în ultima săptămână. Nici antrenorul Laurențiu Reghecampf, care recent și-a pierdut și el tatăl, nu se află în România, urmând să ajungă în țară în cursul zilei de marți.

Problemele artistei au început încă din luna ianuarie. Atunci, ea a fost dusă de urgență la Institutul C.C. Iliescu acuzând dureri în piept. La acel moment s-a spus că Ionela Prodan avea probleme cardiace și va rămâne internată câteva săptămâni. La scurt timp de la acest episod, medicii au descoperit că solista avea de fapt probleme mult mai grave. Ea suferea de cancer la pancreas.

"Cunoscând problemele cardiace ale mamei sale, Anamaria și-a dat seama la timp că trebuie să intervină un medic și a fugit cu ea la spital. Medicii i-au făcut investigații de specialitate și i-au prescris un tratament. Va mai fi supusă și altor controale și în cazul în care sunt suspiciuni, cântăreața va rămâne sub monitorizare atentă", povesteau atunci surse din anturajul familiei pentru Click! 

Anamaria Prodan și-a dus mama inclusiv în Cuba pentru tratament, dar boala a fost mai puternică.

Utima dată, Ionela Prodan a ajuns la spitalul Elias la 17 martie. De aproape o lună, solista s-a luptat pentru viața ei. A fost în comă și transferată la Terapie Intensivă, unde s-a stins luni seară (16 aprilie).

Ionela Prodan a slăbit mult încă de la finele anului 2017. Ea se topise pe picioare. 

 

 

loading...
Loading...