Ce mult i s-a schimbat viaţa fostei soţii a lui Alin Petrache după despărţire

alin_petrache.jpg

alin petrache nunta maria marinescu
Alin Petrache este şeful Comitetului Olimpic Sportiv Român
foto: arhiva personală

Nu doar Alin Petrache şi-a refăcut viaţa în timp record şi a luat-o de nevastă pe Maria Marinescu. Şi fosta lui soţie radiază de fericire după o perioadă grea în care lacrimile îi curgeau şiroaie pe obraz. Divorţul nu a fost soluţia care să-i confere linişte Marei Petrache, ci mai degrabă motivul pentru care femeia a făcut numeroase drumuri la biserică.

Când toată lumea îi lăuda familia frumoasă actualului preşedinte al Sportului Olimpic, Alin Petrache (39 de ani) trecea prin mari tensiuni în familie. El a divorţat în 2013, în secret, de soţia sa Mara (36 de ani), femeia care i-a dăruit trei fetiţe. Minorele au rămas în grija tatălui, însă fosta nevastă a lui Alin le poate vedea ori de câte ori îşi doreşte. La scurt timp după separarea oficială, surse din anturajul lui Alin Petrache au povestit că fosta lui soţie a traversat o perioadă extrem de grea. Mara a mers mult să se roage la biserici ca să iasă din impas şi se pare că rugăciunile ei au fost ascultate.

alin_petrache_si_sotia.jpg

alin petrache sotie mara petrache litoral
Alin Petrache şi fosta lui soţie, Mara, când încă mai mergeau împreună în vacanţe
foto: Mihai Ionescu

Deşi sâmbătă, fostul ei soţ a devenit bărbatul altei femei, Alin căsătorindu-se religios cu creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani), aceleaşi surse au declarat pentru Click! că Mara este cât se poate de împăcată cu ideea că l-a pierdut definitiv pe şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Din câte se pare şi ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu altcineva şi a născut în urmă cu doar câteva luni.

"Mara şi-a refăcut şi ea viaţa alături de un alt bărbat, care a făcut-o din nou mămică! Este foarte fericită cu bebeluşul şi noua ei familie", ne-au spus apropiaţi ai fostului cuplu.     

Mara a fost realizatoare de emisiuni la Trinitas TV, dar şi redactor la ziarul Lumina, ambele entităţi ale trustului de presă deţinut de Biserica Ortodoxă Română (BOR). Pe lângă acestea, fosta soţie a lui Petrache ţi-a făcut şi propria afacere, o firmă specializată în baruri şi restaurante.

Alin Petrache şi Maria Marinescu au avut o nuntă de vis

Şeful sportului s-a bucurat de viaţa de burlac doi ani. De câteva luni el a cunoscut-o pe Maria Marinescu pe care a luat-o de soţie la începutul acestui an, imediat după Revelion. Cei doi s-au cununat civil la Primăria sectorului 1, iar sâmbătă (20 februarie), au ajuns în faţa altarului.

maria_marinescu_biserica.jpg

alin petrache nunta maria marinescu
Maria Marinescu şi Alin Petrache la ceremonia religioasă
foto: arhiva personală

Creatoarea de modă a purtat o rochie- sirenă, fină din dantelă, care i-a pus în evidenţă silueta. La ţinuta diafană a asortat un voal lung până în pâmânt, dar a purtat şi ghete, pentru a se simţi mai comod. Mirele a optat pentru un costum negru. Cei doi s-au fotografiat fericiţi în biserică, dar şi în faţa localului, unde au făcut o petrecere de pomină la care au participat doar apropiaţii însurăţeilor. Pe lângă fetele fostului rugbist, s-a bucurat de acest eveniment şi băieţelul de cinci ani al creatoarei de modă din căsnicia cu Frank Colin.     

Loading...

Citește și

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

  • maria marinescu, petrache, casatorie

    Iubirea puternică s-a transformat mai rapid decât se credea într-o relaţie cu acte-n regulă. Creatoarea de modă Maria Marinescu a devenit, oficial, doamna Petrache, după ce la jumătatea lunii ianuarie i-a spus „da” preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1