Ce mult i-a crescut burtica Valentinei Pelinel

barbatii_din_viata_valentinei_pelinel.jpg

barbatii din viata valentinei pelinel
Valentinei Pelinel a provocat un scandal uriaş
Foto: Arhiva personală

Valentina Pelinel începe să semene a femeie gravidă. Însărcinată în cinci luni, fostul fotomodel şi-a scos burtica la plimbare pe străzile din New York. Blonda se află de câteva zile în America şi va mai rămâne o perioadă pentru a-şi rezolva acolo mai multe probleme.

Valentina Pelinel va sta deoparte o perioadă de showbiz. Fostul fotomodel a ales să plece departe de România şi să-şi vadă liniştită  de sarcină în America. ea se află la New York pentru a-şi plăti taxele anuale de rezidenţă, dar şi pentru a se relaxa alături de prieteni.

pelinel_burtica.jpg

valentina pelinel anunt sarcina
Aşa arăta Valentina Pelinel în urmă cu o lună când a făcut anunţul sarcinii
foto: captură video

Mai mult decât atât, ea va lansa o nouă colecţie de bijuterii alături de Mădălina Flusberg, designer şi proprietar al Flusberg Fashion Jewelry din New York, şi cel mai probabil va avea o nouă şedinţă foto. Imediat cum a ajuns în Statele Unite, Valentina a publicat imagini de pe străzile metropolei.

pelinel.jpg

valentina pelinel sarcina burtica america new york
Valentina Pelinel este însărcinată în cinci luni
foto: arhiva personală

Îmbrăcată într-o pereche de colanţi la care a asortat o vestă de blană, Valentina întoarce multe capete pe stradă chiar şi însărcinată în cinci luni. Abia acum a început cu adevărat să i se contureze burtica de gravidă, de care blonda este foarte mândră. Valentina va deveni mămica unui băieţel în această primăvară. Deşi nu a confirmat cine este tatăl copilul ei, toată zvonurile  conduc la fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea, care se află după gratii.  

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel america onomastica

    Abia a ajuns pe pământ american şi deja se gândeşte la petrecere. Valentina Pelinel se află departe de România, peste Ocean, însă asta nu o împiedică să-şi facă planuri pentru Ziua Îndrăgostiţilor când va fi şi onomastica ei.

  • valentina pelinel

    Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • valentina pelinel boureanu cristi borcea

    Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.