Ce mult i-a crescut burtica Antoniei! Gestul emoţionant făcut de Alex Velea

alex-velea-si-antonia.jpg

alex-velea-si-antonia
Velea şi Antonia şi-au recunoscut relaţia de abia în iulie

A şocat pe toată lumea când a anunţat că se pregăteşte să devină mămică, iar tatăl este Alex Velea! Antonia este mai emoţionată ca niciodată şi îşi afişează mândră burtica.

Artista s-a fotografiat la plajă, lăsându-şi la vedere burtica de gravidă. Într-un costum de baie întreg de culoare violet, Antonia le-a arătat tuturor că poate să fie sexy chiar dacă este însărcinată în patru luni şi jumătate. Cântăreaţa a mărturisit în urmă cu doar câteva săptămâni pe pagina ei de socializare că aşteaptă un copil, recunoscându-şi totodată şi idila pe care o are cu Alex Velea.

antonia_si_velea.jpg

Antonia şi Alex Velea vor deveni părinţi la finele anului
Foto: Facebook

Antonia va deveni pentru a doua oară mămică la finele anului, iar iubitul ei se va afla pentru prima dată în ipostaza de tătic, fapt căre deja îi dă fiori. Artistul a declarat recent că speră să fie un părinte bun şi să pună în aplicare ce a învăţat în familia în care a crescut. Până atunci însă el are grijă de bebeluş încă din pântecele mamei. Artistul apare în imagine alături de Antonia în timp ce îi ţine acesteia protector mâna pe burtică.  

Loading...

Citește și