Ce mult a crescut fiul Adelei Popescu! Unde și-a dus vedeta familia de Crăciun

adela_popescu_botez_2.jpg

adela popescu
Așa arăta micuțul Alexandru la botez
foto: arhiva personală

Adela Popescu (29 de ani) a vrut să petreacă primul Crăciun din viața fiului ei în satul unde s-a născut, continuând astfel o lungă tradiție de familie. De fiecare mare sărbătoare religioasă, clanul vedetei se reunește la Șușani, în județul Vâlcea.

La scurt timp după ce a terminat și ultima ediție din această săptămână a emisiunii ”Vorbește lumea”, în care i-a avut invitați pe Andreea Esca și pe cei doi copii ai ei, Adela Popescu a pornit spre Șușani. Nu singură, ci însoțită de Radu Vâlcan (39 de ani) și de fiul ei, care a împlinit de curând șase luni.

Este primul Crăciun din vața micuțului Alexandru, iar mama Adela a vrut să-i arate cum se petrec sărbătorile în familie, alături de toți cei dragi. Vedeta a avut însă grijă să-l avertizeze pe Moș Crăciun că și-au schimbat temporar domiciliul și că îi va găsi în satul din Vâlcea.

”Moș Crăciun, dacă ne cauți, să știi că eu și iubiții mei am plecat la Șușani. Te așteptăm acolo!”, a scris Adela pe contul personal de Facebook, în dreptul unei imagini surprinse pe drum, în mașină. 

Fanii s-au grăbit să le transmită urările tradiționale, însă au fost și câțiva care le-au atras atenția asupra unui amănunt de securitate a bebelușului.

adela_popescu_craciun.jpg

adela popescu
Adela Popescu, în drum spre Șușani, alături de fiul ei și de Radu Vâlcan
foto: arhiva personală

 

”Sărbători fericite! Mă bucur că bebe e în scaun, dar la vârsta aceasta a bebelușului scaunul se ține cu spatele la sensul de mers! De fapt, recomandat este până la 4 ani, este de 5 ori mai sigur decât cu fața la sensul de mers în cazul unei coliziuni!”

Răspunsul tăticului Radu Vâlcan a venit prompt. ”Te contrazic. La vârsta asta poate fi schimbat scaunul de mașină, asta înseamnă că bebe poate fi cu fața spre stradă. Scaunul de la șase luni nu poate fi montat cu spatele la drum. Altfel te/vă întreb: nu credeți că ne-am fi asigurat?! Hai să fim serioși, să nu mai fim atât de conservatori.”

Loading...

Citește și

  • adela radu

    Adela Popescu (29 de ani) este o norocoasă. Are un soț care o iubește, o carieră înfloritoare în muzică, televiziune și teatru, dar și o familie în care se poate refugia oricând are nevoie, fie că este vorba despre momente grele sau de sărbătoare. Mai mult, este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată chiar luna viitoare.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.