În ce mod s-a schimbat viața lui Jojo de când a devenit mamă

19_jojo-cu-fetita.jpg

Jojo nu poate fi liniștită fără copiii alături
Citeste tot despre: 

Viața Cătălinei Grama, cunoscută sub numele de Jojo, s-a schimbat radical de când a devenit mamă. Actrița a povestit pe rețelele de socializare că nu se simte în regula ca micuții ei stau la bunici, chiar dacă ea are mai mult timp să se odihnească.

Vedeta a publicat alături de mesaj și o fotografie cu fiica ei, iar prietenii virtuali i-au oferit multe aprecieri. 

„Uneori când mă întreb dacă o să mai dorm vreodată cât vreau sau dacă o să-mi mai aud vreodată gândurile îmi dau seama că de fapt nu am nevoie  de asta. Când mogâldețele mele sunt la bunici ma trezesc tot devreme (obisnuintă, deh) și realizez ca gândurile mele sunt aceleași de ani de zile. Așa că, nu mai pot să stau fără gălăgie în casă și în suflet! Îmi ador copiii și dacă e prea multa ordine si liniste în casă mă apucă îngrijorarea, pe cuvânt! #zoraipate #stilulzore' , a povestit Jojo pe contul de socializare.

 

Loading...

Citește și

  • Cătălina Grama alias Jojo (37 ani) s-a pozat, deunăzi, la plajă, alături de fiica ei, Zora, în vârstă de un an și șase luni. Actrița le-a dezvăluit fanilor virtuali care au fost primele cuvinte spuse de micuță.

  • jojo film pup-o ma

    Jojo sau Cătălina Grama (37 de ani), care a filmat goală-pușcă, în urmă cu opt ani, în pelicula ”Poker”, revine pe marile ecrane. Ea a încheiat deja munca la producția ”Pup-o mă!”, unde joacă alături de Vărul Săndel. Click! vă oferă detalii despre noul contract al senzualei actrițe.