Ce mireasă superbă a fost solista Andra Matei! Uite de ce i se spune «Miss Moldova»

andra_matei-i_se_zice_miss_moldova1.jpg

andra andrei
Andra și Andrei, în cea mai fericită zi din viața lor

Andra Matei ar putea câștiga cu ușurință Miss Folclor, dacă i-ar trece cuiva prin cap să organizeze un concurs cu cele mai frumoase artiste din muzica populară românească. Artista nu este doar frumoasă, ci are și o carieră solidă și o familie reușită. Este căsătorită cu fiul unui impresar, iar Click! îți arată imagini exclusive de la nuntă.

Andra Matei (28 ani) este una dintre cele mai frumoase interprete de folclor din tânăra generație. De aceea i se mai spune și Miss Moldova, mai ales că vine din Suceava. La 4 ani de la nunta ei cu Andrei Ijac, fiul impresarului Daniel Ijac, directorul casei de discuri Ijac Music Production, Andra și-a lansat primul colaj cu cele mai frumoase cântece de muzică populară din Bucovina, ce poate fi ascultat pe canalul ei de Youtube. Artista, care a absolvit cu brio Facultatea de Litere din București, și-a cunoscut soțul la o stână.

andra-matei_1.jpg

andra
Andra Matei a arătat ca o prințesă în ziua nunții

”Ne-am cunoscut prin intermediul profesoarei mele de muzică, doamna Maria Macovei. Andrei, soțul meu, și socrul meu, Daniel Ijac, au venit în vacanță în Bucovina și au poposit și la Gura Humorului. Ne-am cunoscut într-un loc foarte diferit de cele unde se cunosc tinerii de obicei, și anume … la o stână. Un coleg de cântec își sărbătorea ziua de naștere și m-a invitat pe mine și pe ei, dacă tot erau în vacanță acolo. Doamna Maria chiar i-a spus lui Andrei «Hai, Andrei, să îți fac cunoștință cu o bucovineancă, poate te însori aici». Noi am râs, am glumit, dar chiar așa s-a și întâmplat!”, a povestit artista, care nu a dorit să fie furată la nunta ei cu Andrei.

andra-matei_2.jpg

andra matei
Andra și Andrei au avut un tort spectaculos

andra-matei_4.jpg

andra matei
Andra Matei (28 ani) e una dintre cele mai frumoase interprete de folclor din tânăra generație

Citește și:

Populăresele ne-arată fesele! Iată-le în costum de baie, fără ie și catrință!

Iată ce secrete şi diete au fostele «Miss România»!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1