Ce mireasă frumoasă şi-a ales fostul iubit al Oanei Zăvoranu! Tomer s-a însurat

tomer-lena.jpg

tomer şi lena s-au casatorit
Tomer şi mireasa lui Lena, fericiţi pe ringul de dans
Foto: arhivă personală

Tomer a uitat-o definitiv pe Oana Zăvoranu. Medicul israelian care în urmă cu doar câţiva ani stătea prin România de dragul vedetei noastre s-a însurat şi este foarte fericit. Ceremonia a avut loc vineri seara, iar mireasa a arătat fabulos.

Tomer şi Oana Zăvoranu au fost în centrul atenţiei în 2014 când au bifat o relaţie de scurtă durată, dar extrem de complicată. Medicul israelian era copleşit de capriciile vedetei şi cu cât încerca să-i intre în graţii cu atât mai mult se izbea de refuzul ei. După câteva luni pline de tumult, timp în care Tomer chiar i-a furat maşina actriţei şi a ameninţat că se sinucide, cei doi şi-au spus adio. La patru ani de atunci, protagoniştii noştri sunt la casele lor. Oana Zăvoranu este îndrăgostită de soţul ei Alex Ashraf, iar Tomer tocmai ce s-a însurat cu Lena, o tânără israeliancă.

lena.jpg

lena mireasa tomer
Lena a fost extrem de fericită în ziua în care a devenit soţia medicului stomatolog
Foto: arhivă personală

Blondina a fost îndelung admirată, vineri, la ceremonie. A purtat o rochie a unei tinere creatore de modă din Israel care i-a pus în valoare silueta fără cusur. Ţinuta din ziua cea mare a fost accesorizată cu o pereche de sandale, iar buchetul doar din flori albe a completat perfect tabloul nunţii tradiţionale.

Oana Zăvoranu a scăpat de Tomer cu ajutorul poliţiei 

Oana Zăvoranu a început o relaţie cu Tomer imediat după ce s-a despărţit de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, iubitul cu care locuia împreună şi cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani. Medicul stomatolog israelian a însemnat însă doar o distracţie de doar câteva luni pentru mult prea pretenţioasa brunetă, care l-a zăpăcit pe tânăr. Nu la fel de uşor a luat şi el lucrurile şi atunci când Oana a vrut să-l părăsească.

oana-zavoranu-si-tomer.jpg

oana-zavoranu-si-tomer
Relaţia Oanei cu Tomer s-a încheiat la Poliţie
foto: Click!

Cei doi au ajuns la poliţie după un scandal monstru. Tomer i-a furat maşina divei şi a ameninţat că se sinucide. La scurt timp după acest episod, cei doi s-au separat definitiv. El şi-a continuat studiile la Facultatea de Stomatologie unde era student, iar ea a întâlnit pe altcineva.

 

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Tomer cu un prieten al lui Steven Seagal?

Oana Zăvoranu: «Există chimie între mine şi Tomer dar nu am o relaţie cu el»

 

 

 

 

 

    

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu a publicat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare în care a explicat faptul că dacă i se întâmplă să nu vrea să socializeze, își pune ochelarii de soare, indiferent dacă este întuneric în încăpere.

  • Oana Zăvoranu are o relație deschisă cu prietenii săi virtuali, cu care împărtășește, uneori, chiar și cele mai intime idei și sentimente. În cadrul ultimului mesaj publicat de Oana pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare le-a oferit admiratorilor ei, în mod public, răspunsul uneia dintre cele mai mari curiozități pe care fanii ei o au: dacă și când va reveni Oana pe micile ecrane.