Ce mireasă frumoasă a fost soţia lui chef Nicolai Tand! Cei doi s-au cununat religios

nicolai.jpg

nicolai tand
Nicolai Tand s-a căsătorit religios cu Monica
Foto: arhivă personală

După 10 ani de iubire şi doi copii, chef Nicolai tand şi aleasa inimii lui Monica li-au unit destinele. Cei doi s-au cununat religios în comuna Rozavlea, locul unde Nicolai Tand s-a născut şi a copilărit. Mireasa a atras toate privirile cu o rochie tip sirenă albă cu o fundă neagră în talie, accent cromatic care i-a pus in valoare silueta de fotomodel.

Celebrul bucătar Nicolai Tand şi soţia sa Monica şi-au oficializat relaţia şi în faţa Lui Dumnezeu. Fericitul eveniment a avut loc în comuna Rozavlea, locul unde Nicolai Tand s-a născut şi a copilărit.

nicolai_si_monica.jpg

nicolai tand monica tand nunta
Nicolai şi Monica Tand au radiat de fericire la nuntă
Foto: arhivă personală

Mireasa Monica Tand a purtat o rochie albă simplă, cu o fundă neagră, accesoriu care i-a dat o notă de rafinament şi eleganţă. Nicolai Tand a îmbrăcat un costum deosebit, bleumarin şi a zâmbit continuu. Mirii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani, timp în care au devenit şi părinţii a doi copii superbi. Chef-ul şi nevasta lui au împreună o fetiță, Ilona (8 ani), și un băiețel, Iancu (5 ani și jumătate).

familie_tand.jpg

nicolai tand monica tand familie
Nicolai şi Monica au o familie frumoasă
Foto: arhivă personală

Soţia lui Tand, model internaţional

Nu mulți știu, dar superba brunetă, care i-a răpit inima lui Nicolai, a fost timp de 14 ani model internațional, iar acum este blogger de beauty, fashion și lifestyle. Ei s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune, în Franța, unde ea locuia de câţiva ani, iar el muncea în localuri. Inițial au fost doar buni prieteni, se confesau, urmând ca, treptat-treptat, amiciția lor să se transforme într-o mare dragoste.

„Prima dată am întâlnit-o pe Monica la Paris, în cafeneaua «Etienne Marcel». Fiecare dintre noi venise să ia prânzul cu alţi prieteni, dar am sfârşit mâncând împreună. De atunci suntem nedespărțiți”, a povestit Nicolai Tand, într-un interviu. Monica a mărturisit că s-a întors în România după 13 ani de stat la Paris pentru a-l urma pe Tand. Şi bine a făcut, căci acum cei doi au o relaţie solidă şi o familie frumoasă. 

loading...
Loading...

Citește și

  • nicolai tand

    Despre Nicolai Tand, simpaticul chef de la Antena Stars, toată lumea știe că și-a luat lumea în cap la 20 de ani și a fugit fără acte în Franța, la Paris, unde a ajuns să viseze la ziua în care își va deschide un restaurant. Și-a împlinit visul acasă, iar acum toată lumea îl cunoaște ca chef Nicolai Tand. Puțini știu însă ce scrie în buletinul simpaticului bucătar.

  • monica tand chiloti rochie transparenta

    A fost o noapte a rochiilor elegante la petrecerea Viva!, dar au fost şi invitaţi care au ieşit din tipar cu ţinutele lor. De departe cea mai sexy apartiţie este cea a fostului model, Monica Tand, nimeni alta decât soţia celebrului bucătar-prezentator Nicolai Tand. Deşi a venit la braţul partenerului ei, Monica a fost privită îndelung, iar ochii au rămas aţintiţi în partea de jos a ţinutei, căci şatena a purtat fără inhibiţii o rochie transparentă cu vedere direct la lenjeria intimă.