Ce mireasă frumoasă a fost Andreea Răducan! Fosta gimnastă s-a căsătorit la Biserica din Pipera

andreea_raducan.jpg

andreea raducan mireasa biserica pipera
Andreea Răducan a strălucit în cea mai fericită zi din viaţa ei
foto: Dorin Constanda

Fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a avut parte azi de cel mai emoționant moment din viață. S-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Daniel Tandreu.

Ceremonia a avut loc la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. ”Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul”, a declarat Andreea pentru ”Click!”.

 • andreea raducan mireasa biserica pipera
  Andreea Răducan şi soţul ei au fost foarte emoţionaţi
  foto: Dorin Constanda
 • andreea raducan mireasa biserica pipera
  Andreea Răducan a strălucit în cea mai fericită zi din viaţa ei
  foto: Dorin Constanda
 • mariana bitang octavian bellu
  Mariana Bitang şi Octavian Bellu, foştii antrenori ai Andreei, au fost şi ei prezenţi la ceremonie
  foto: Dorin Constanda
 • gabriela szabo nunta andreea raducan
  Gabriela Szabo i-a fost alături Andreei Răducan
  foto: Dorin Constanda
 • nadia comanesci nunta andreea raducan
  Printre invitaţii de seamă ai Andreei s-a numărat şi Nadia Comăneci
  foto: Dorin Constanda
 • corina ungureanu claudia presecan nunta andreea raducan
  Fostele colege ale miresei, Corina Ungureanu şi Claudia Presecan au fost şi ele prezente la ceremonie
  foto: Dorin Constanda
 • Maximize

1/6

Ceremonia a fost cu adevărat una specială pentru Andreea, care a purtat o superbă rochie albă, comandată la o firmă din Barcelona, care are și reprezentanță în România. ”Cred că este cel mai important moment, cununarea în fața lui Dumnezeu, așa că și emoțiile au fost pe măsură”, a mai spus fosta gimnastă, care a ascultat slujba cu ochii umezi, fiind impresionată și de corul bisericii.

Ceremonia a fost urmată de o petrecere, care a avut loc la clubul Stejarii. Voia bună a celor aproximativ 260 de invitați a fost asigurată de formația lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramureșul și de un DJ. Ca o sportivă adevărată, Andreea și-a propus să nu stea pe scaun prea mult la propria nuntă. ”Vreau să dansez toată noaptea, pentru că este o seară specială. Sper ca toată lumea să se simtă bine și noi vom face tot ce vom putea pentru a fi gazde perfecte”, a mai spus Andreea. Evident, printre invitați se vor număra și foste gimnaste: Sandra Izbașa, Monica Roșu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Cătălina Ponor, dar și antrenorii care le-au dus pe culmile succesului, Octavian Belu și Mariana Bitang. ”Doamna Mariana m-a ajutat foarte mult în această perioadă, cu sugestii, cu sfaturi, îi mulțumesc și pe această cale”, a mai spus Andreea, care a avut cununia civilă miercuri.

Loading...

Citește și

 • andreea raducan cununie civila

  Andreea Răducan (33 de ani) s-a căsătorit civil miercuri, 12 octombrie, la Primăria Sectorului 1 din București. Fosta gimnastă i-a spus Da! bărbatului cu care se iubește de patru ani. Le-au fost alături doar câțiva prieteni apropiați, iar Andreea a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect.

 • Gimnastica românească va fi, săptămâna viitoare, în sărbătoare. Andreea Răducan, campioană olimpică şi mondială la gimnastică, îşi va uni destinele cu cel care îi este alături de mai bine de trei ani, Daniel Tandreu. Evident, vor fi prezente multe dintre fostele mari campioane ale acestui sport.

 • Fosta noastră gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, se mărită săptămâna viitoare. Aceasta a fost cerută de soție de către iubitul ei, într-un mode romantic. Fosta sportivă a dat detalii la emisunea ”Vorbește lumea”, de la PRO Tv, prezentată de Adela Popescu și Gabi Coveșeanu.

 • andreea raducan iubit

  Andreea Răducan (32 de ani), una dintre gimnastele de aur ale României și una dintre cele mai iubite sportive pe care le-a dat vreodată țara noastră, s-a logodit cu iubitul ei într-un loc special.