Ce mireasă frumoasă are What's Up! S-au căsătorit după 6 ani de iubire

simina_whats_up.jpg

simina whats up
Simina și What's Up se iubesc de șase ani
Foto: arhivă personală

What's Up și Simina Costea au decis să devină o familie în fața lui Dumnezeu, așa că duminică, 28 august, au organizat petrecere mare pentru cei 400 de invitați care au ales să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor. După șase ani de relație, Marius Ivancea, alias What's Up, și impresara Simina au făcut pasul cel mare.

Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași, iar Dorian Popa s-a numărat printre cavalerii de onoare. Familia emoționată a fost alături de tineri, dar și alte cîâteva sute de prieteni și mulți artiști. La obiceiul bărbieritul mirelui, Taraful de la Clejani a întreținut atmosfera, iar după întregul proces, solistul a mers să-și ia mireasa. Simina a îmbrăcat o frumoasă rochie împodobită cu o mulțime de mărgeluțe albe. Marius și cea care i-a devenit soție au fost foarte emoțuionați, dar extrem de fericiți că au îmbrăcat hainele de mire și mireasă.

img-20160828-wa0007.jpg

simina whats up
Simina și-a așteptat alesul cu sufletul la gură
Loading...
 
 

Citește și

  • A venit momentul pentru Marius Ivancea să-i jure credinţă veşnică impresarei Simina Costea cu care se iubeşte de şapte ani. Solistul va face chef mare, duminică (28 auhust) la Palatul Ştirbei alături de cei 400 de invitaţi. Printre ei se numără mulţi colegi de breaslă, care au ajuns deja la petrecere şi s-au fotografiat cu mirele.

  • What’s Up, nunta, impresara, maruta, andra, adina buzatu, costume

    Încă un burlac celebru se face băiat de casă. Duminică, Marius Ivancea, alias What’s Up, şi impresara lui, Simina Costea, îşi vor oficializa relaţia. Iar după ce ambii vor da cu subsemnatul la Starea Civilă, cei 400 de prieteni şi de rude ai cuplului sunt aşteptaţi la cheful cu ştaif, de la Palatul Ştirbey.

  • andra catalin maruta

    What's Up s-a decis să-și pună pirostriile și iată că ziua cea mare a venit. Duminică, 28 august, solistul și Simina, cea cu care are o relație de șapte ani, au decis să-și jure credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta a adunat toată crema cea vestită a showbiz-ului românesc, dar și sute de alți invitați.

  • Andra va avea o vară activă, din punct de vedere profesional. În curând începe filmările pentru ”Românii au talent” şi, conform apropiaţilor ei, va juriza şi show-ul ”Vocea României Junior”, tot la (PRO TV). Mai punem la socoteală concertele şi reclamele. Pe lângă toate acestea, ea trebuie să-şi caute şi o ţinută de naşă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1