Ce mesaj emoționant a avut Gabriela Cristea pentru membrii emisiunii pe care o prezintă

gabriela-cristea-tavi.jpg

Gabriela Cristea le urează numai lucruri bune, acum de sărbători, concurenților de la emisiune

Gabriela Cristea este foarte fericită de când a aflat că este gravidă pentru a doua oară. Iar acest lucru se poate observa cu ușurință după aparițiile sale la tv. Vedeta a oferit cel mai frumos mesaj pentru membrii emisiunii pe care ea o moderează la Antena Stars.

Vedeta a declarat că ea își dorește ca toată lumea să aibă parte de liniște acum de sărbători și de momente frumoase alături de cei dragi, fără certuri. 

„Mi-aș dori tare mult sa avem parte de sărbători linistite, fără cearta, fără scandal, fără tensiuni inutile. Să fie totul așezat să vină frumos și lin! Asta înseamnă sărbători! Să ne zâmbim nu să ne bagam gunoiul sub preş. Mi-aș dori ca până la sfârșitul anului fiecare dintre voi să se împlinească și să fie fericit! Nimeni nu merită să rămână singur, neconsolat. Fiecare merită să-și găsească jumătatea!' a spus Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea va naște cu două saptămâni mai devreme

Gabriela Cristea nu are voie să nască natural, vedeta va fi nevoită să aducă pe lume cea de-a doua fetiță cu două saptămâni mai devreme. Din cauză că ea a născut prin cezariană prima oară, ea ar putea întâmpina dificultăți la naștere dacă nu va aduce pe lume cel de-al doilea copil mai devreme cu două săptămâni decât ar fi trebuit în mod normal. 

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea recent.

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea tavi clonda fetita

    Deși este ocupată între viața de familie și emisiunea pe care o prezintă șase zile pe săptămână la Antena Stars, Gabriela Cristea (44 de ani) și-a făcut timp și pentru un moment special alături de cei dragi, pe care l-a așteptat tot anul: împodobirea bradului. Anul acesta, vedeta tv a ales un brad deosebit, înalt, care pare nins.

  • Andreea Bălan (34 de ani), Gabriela Cristea (44 de ani) şi Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) sunt în al nouălea cer de bucurie că vor fi din nou mămici. Zilele trecute, o altă vedetă, colegă cu ele de televiziune, a anunţat că va trece din nou la scutece. Este vorba despre Simona Gherghe (41 de ani).