Ce mesaj dureros a transmis Ozana Barabancea pentru mama ei: «Mi-e așa de dor de tine!»

ozana_barabancea.jpg

Ozana Barabancea a mers la cimitir la mama ei și a scris un mesaj profund pe rețelele de socializare
Foto Facebook

Ozana Barabancea și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă, iar acest lucru a marcat-o profund. Ozana Barabancea a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare. Avea doar 12 ani când mama ei a căzut la pat și regretă faptul că Rodica Barabancea nu a ajuns să o vadă în prezent pe vedetă.

Cântăreața a publicat micuța scrisoare către mama ei care a decedat cu mulți ani în urmă și a primit multe mesaje de susținere și de îmbărbătare. 

"Cu prețul vieții! Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a sșsea A, la școala generală 19, și la Școala de Artă nr 4 lângă casă. Studiam pianul. Mama m-a trimis la ore de pian și prima mea profesoară, doamna Hamza, m-a părăsit, plecând în străinătate. Am suferit enorm. (...) Un an mai târziu mama mea, Rodica Barabancea, a plecat la Domnul lăsandu-mi un gol imens în suflet, un sentiment de dor și un sentiment de ciudă, că nu mai pot să îi mai cânt, să mă încurajeze, să mă susțină, să mă certe. (...) Cu prețul vieții! Mama, îți mulțumesc! Mi-e așa de dor de tine!! Cu prețul vieții!", a fost mesajul postat de Ozana Barabancea pe Facebook.

Ozana Barabancea a slăbit foarte mult în ultimele luni datorită operației de inserare a unui inel gastric. În urma pierderii în greutate, Ozana Barabancea a remarcat faptul că rochiile pe care le-a purtat în cadrul emisiunii «Te cunosc de undeva» i-au rămas foarte largi și a început să le vândă. 

„Azi împlinesc un an de la Operația de GS! Greul acum începe! De azi renunț la carne, ouă, lapte, branză. Am evoluat foarte frumos! Doamne ajută să mă pot menține. Este un drum greu, dar cu răbdarea treci marea. Au mai rămas doar câteva rochii, rochii elegante pe care le-am purtat la emisiunea «Te cunosc de undeva». Am lucruri superbe pe care alte femei le-ar purta cu drag. Cele ce doresc să le poarte, le pot cumpăra. Detalii în privat”, a fost anunțul făcut de Ozana Barabancea.

loading...
Loading...

Citește și