Ce mari au crescut gemenii Marinei Dina! Fosta asistentă TV e super mămică

marina-dina_32.jpg

marina dina
Marina Dina, surprinsă de fotoreporterii Click! cu patru plase de la farmacie
foto: BLITZ

În 2010 Marina Dina (32 de ani) și-a dat demisia de la Antena 2, actualul post de televiziune Antena Stars, unde a activat timp de doi ani în rol de asistentă la emisiunea ”Răi da Buni”, prezentată de Mihai Morar.

În cei nouă ani de când nu mai apare la tv, Marina Dina s-a axat pe viața personală. S-a căsătorit, este soție și mămica a doi copii superbi. În ianuarie 2017, fostul “iepuraș” Playboy a adus pe lume gemeni: un băiat și o fetiță și, din păcate, a întâmpinat niște probleme delicate, din cauza faptului că micuța cântărea sub 2 kilograme, în timp ce frățiorul ei avea 2,840 kg.

marina-dina_41.jpg

marina dina
Marina Dina: viața de mămică de gemeni
foto: BLITZ

Au fost nevoiți să mai petreacă încă trei săptămâni în spital, sub supravegherea medicilor. Au depășit momentul, iar astăzi Marina este o mămică tare fericită. Gemenii Aria și Zian sunt mereu cu zâmbetul pe buze și apar în tot felul de imagini delicioase, surprinse de mămica lor, apoi publicate pe contul de Instagram.

marina-dina-gemeni_1.jpg

marina dina
Marina Dina și gemenii adorabili
foto: arhiva personală

S-au distrat împreună pe litoralul Mării Negre, în Grecia, în Dubai și în diverse locuri frumoase, unde micuții s-au simțit foarte bine. După cum se poate vedea, Marina a reușit să își păstreze cu brio silueta de viespe, iar asta datorită sportului pe care îl practică cu regularitate, dar și datorită unei alimentații sănătoase.

marina-dina-gemeni_2.jpg

gemeni marina dina
Aria și Zian au venit pe lume în ianuarie 2017
foto: arhiva personală

Citește și:

Adevărul despre sarcina Marinei Dina. Fosta asistentă s-a chinuit şase ani să rămână gravidă

Ce s-a ales de fostele asistente TV? Iată unde au dispărut nume ca Marina Dina şi Andreea Spătaru

Loading...

Citește și

  • marina dina

    Marina Dina s-a chinuit mult până să rămână însărcinată, aşa că acum îi mulţumeşte divinităţii pentru cele două minuni pe care le-a adus pe lume în urmă cu trei săptămâni. Fosta asistentă a lui Mihai Morar a născut la începutul lunii ianuarie, un băieţel şi o fetiţă, dar până acum nu a făcut publice fotografii cu bebeluşii ei. Blonda a arătat doar o imagine în care celor doi micuţi li se văd mânuţele şi ursuleţii de pluş , personalizaţi cu numele pe care cei doi le vor primi la botez.

  • marina dina copii gemeni botez

    Fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a chinuit mult până să rămână însărcinată şi nu a scăpat de probleme nici după ce medicii i-au confirmat că poartă în pântece gemeni. Marina Dina a fost precaută pe toată durată cât a fost însărcinată şi a păstrat discreţia şi asupra momentul în care i-a adus pe lume pe micuţi. Acum se explică de ce blondina nu a vrut să facă mare tam-tam din venirea pe lume a celor doi copii ai săi. Ea având unele probleme la naştere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1