Ce mare şi frumos s-a făcut bebeluşul Amaliei Năstase!

Amalia Năstase

amalia nastase bebelus
Amalia Năstase a născut la 39 de ani
foto: arhiva personală

Timpul zboră atunci când ai trei copii de crescut! S-a convins şi Amalia Năstase (40 de ani) când a realizat că zilele trecute Toma, băieţelul ei din relaţia cu Răzvan Vasilescu, a împlinit deja şase luni.

Parcă mai ieri, Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase, devenea din nou mămică. Se întâmpla în toamna anului trecut, când aducea pe lume un băieţel perfect sănătos care a luat nota 10 la naștere.

Copilașul este „jucăria” fraților mai mari

bebe.jpg

amalia nastase alessia nastase bebe toma
Alessia are mare grijă de frăţiorul ei, Toma, în vârstă de şase luni
foto: arhiva personală

 

De atunci au trecut însă şase luni, timp în care bebeluşul a început să stea în fund şi să gângurească şi să accepete lângă el şi pe altcineva decât mamica lui. Fiica cea mare a vedetei, Alessia (12 ani), are mare grijă de frăţiorul ei şi Amalia are mare încredere să o lase cu el.  

Amalia Năstase a născut prin cezariană

amalia nastase iubit razvan vasilescu bebelus

 

Fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase a născut în luna octombrie a anului trecut prin cezariană la o maternitate privată din Capitală. Bebeluşul a avut 3,5 kg şi 51 cm şi a primit nota 10 la naştere.

Marele eveniment a fost anunţat pe reţelele de socializare de iubitul Amaliei. „New kid in town: Toma Alexandru Ion. Şi Vasilescu”, a scris tatăl micuţului, în dreptul fotografiei cu fişa bebeluşului.

Loading...

Citește și