Ce mare s-a făcut fiica Mirelei Boureanu Vaida! E adorabilă

mireasa_pentru_fiul_meu_mirela_boureanu_vaida.jpg

mirela boureanu vaida copii
Mirela Boureanu Vaida a intrat în concediu de la '''Mireasă pentru fiul meu'' de când a devenit mămică
Foto: Antena 1

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", este o femeie împlinită. Este cântăreață și actriță, o soție iubită și o mamă fericită. Unde mai pui că este din nou însărcinată, iar în doar două luni va deveni din nou mămică.

A născut în 2015, dar prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai stat pe gânduri și a decis să-și mărească familia cât de repede poate. Așa se face că, deși a născut-o pe Carla în 20 februarie 2015, Mirela este acum gravidă în șapte luni, de această dată cu un băiețel. Drumul ei în a-și vedea visul împălinit a fost unul presărat cu multe momente dramatice.

Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. Lucruile nu au decurs însă lin pentru vedeta de la Antena 1. Mirela a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe Carla, una chiar înainte de a intra în direct, în platoul emisiunii.

"Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa... bine că nu a fost mai grav”, povestea Mirela în 2014, la "Acces Direct".

carla.jpg

carla maria
Carla Maria s-a născut în februarie 2015
Foto: arhivă personală

 

În 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Mirela Boureanu Vaida a publicat pe Facebook o imagine cu fiica sa de un an și patru luni. Micuța adorabilă, îmbrăcată în ie, a furat rapid inimile internauților, care nu au mai contenit cu aprecierile. Fotografia a primit 11.000 de like-uri în doar câteva ore. "La mulți ani, copii de pretutindeni!! Cum să vă mulțumim că dați atâta sens vieții?", a scris Mirela alături de poza cu simpatica ei Carla Maria.

Loading...

Citește și

 • mirela boureanu vaida

  Anul 2016 va fi, cu siguranță, anul bebelușilor! După Sore, Adela Popescu și Anca Serea, încă o vedetă a anunțat că urmează să devină mămică peste câteva luni. Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată cu al doilea copil, la mai puțin de un an după ce a născut-o pe Carla Maria.

 • mirela boureanu vaida

  La un an după ce a adus-o pe lume pe Clara, Mirela Boureanu Vaida este în culmea fericirii după ce a aflat că fiica ei va avea un frățior. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” anunțase deja că este însărcinată cu al doilea copil, dar nu aflase încă sexul bebelușului.

 • mirela boureanu vaida copii

  Mirela Boureanu Vaida lucrează la foc continuu. În timpul săptămânii apare pe sticlă, iar în weekend pe scena Teatrului de Revistă "Constantin Tănase". Deşi este însărcinată în şase luni, iar burtica de gravidă a început să i se vadă binişor, vedeta este foarte activă şi nu stă locului o clipă.

 • mirela boureanu vaida teatru scena gravita cinci luni

  Mirela Boureanu Vaida are o sarcină uşoară, iar aceast lucru îi permite să fie o graviduţă extrem de activă. Munceşte în continuare în televiziune, dar şi la Teatrul de Revistă, acolo unde urcă pe scenă în spectacole. Însărcinată în aproape cinci luni, frumoasa vedetă tv va deveni pentru a doua oară mămică în această vară când îi va dărui fiicei sale un frăţior.