Ce mare s-a făcut fiica lui Irinel și a Monicăi! Cum a început să pozeze Irina Columbeanu

irina-columbeanu-deschidere.jpg

Ce mare a crescut fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu!
Foto Instagram

Când se va întoarce Irinuca în România să-și viziteze tatăl, Irinel Columbeanu va avea o surpriză! Micuța lui și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară, crescând pe zi ce trece și dezvoltându-și și mentalitatea de adolescentă. Iată cele mai recente imagini cu Irina Columbeanu!

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune.

Cum a început să pozeze Irina Columbeanu pe rețelele de socializare 

Irinuca nu doar că s-a adaptat la viața din SUA, dar pare că trăiește deja „visul american”, având în vedere că adolescenta e populară pe platforma YouTube, unde e urmărită de sute de mii de simpatizanți.

irina-columbeanu.jpg

Irina Columbeanu a început să pozeze ca divele de pe Instagram
Foto Instagram

Totuși, micuța care a plecat acum ceva vreme să locuiască cu mama ei în peste ocean s-a transformat într-o adevărată domnișoară, Irina moștenind trăsăturile frumoase ale mamei ei, Monica Gabor, aceasta părând că în curând o va ajunge și la înălțime. În vârstă de 12 ani, cea ce era alintată până mai ieri „Irinuca” pare că nu se mai identifică cu această „poreclă”, având în vedere că este în prezent o adolescentă în toată regula, iar imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare sunt grăitoare în acest sens. 

irina-columbeanu1.jpg

Irinuca a moștenit trăsăturile mamei sale
Foto Instagram

Irina Columbeanu e acum atentă și la ținute, începând să se priceapă la accesorizare și la urmarea tendințelor în modă. Asemenea mamei ei, tânăra alege să se îmbrace extrem de feminin, cu rochii și fuste potrivite pentru vârsta ei, însă mai are și unele momente în care își dorește să experimenteze și obiecte vestimentare destinate....oamenilor mari.

irina-columbeanu2.jpg

Irina Columbeanu și-a accesorizat ținuta cu un dres plasă, semn că începe să urmeze tendințele în modă
Foto Instagram

Irina a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care poartă chiar și dres plasă, cunoscut pentru intenția provocatoare la care trimite, însă inocența care se poate citi în continuare pe fața fiicei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi reușește să neutralizeze acest atribut al articolului vestimentar. 

irina-columbeanu.png

irina columbeanu
Irina Columbeanu adoră încă rozul
foto: Instagram

Irina nu încearcă însă să își „ascundă” vârsta reală în poze, ci, din contră, susține că este adepta zicalei „fii tu însăți!”. „Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însuți”, a scris adolescenta în dreptul unei imaginii publicate în mediul online, care a reușit rapid să strângă în jur de 18 mii de aprecieri. 

 

 

Loading...

Citește și

  • În urmă cu trei decenii, Romaniţa Iovan şi Irinel Columbeanu trăiau o poveste de dragoste şi se ajutau reciproc în afaceri. Creatoarea de modă a fost prima iubită celebră a afaceristului de la Izvorani, iar cei doi au rămas prieteni şi în ziua de azi. Copiii lor, Albert şi Irinuca, au devenit şi ei, vrând–nevrând, personaje mondene, iar Click! îţi arată ce frumos au luat avânt spre adolescenţă.

  • La începutul lunii iulie, Irina Columbeanu (11 ani) a plecat din nou peste Ocean, la mama ei, Monica Gabor (30 de ani), fiind pentru a treia oară într-o astfel de vacanţă îndepărtată.