Ce mare s-a făcut băiatul Ozanei Barabancea! Ce planuri are cu iubita și cu cariera

ozana-barabancea-copii.jpg

ozana barabancea copii
Ozana Barabancea și cei doi copii ai ei, în 2010
foto: arhivă personală

Soprana Ozana Barabancea (50 de ani) este tare mândră de cei doi copii ai ei, Andrew (19 ani) și Gloria (16 ani), și are toate motivele. Prezent recent la lansarea colecției primăvară-vară de ochelari Gucci, puștiul ne-a mărturisit care e relația cu celebra lui mamă, dar și ce planuri are în carieră și în dragoste.

Așchia nu sare departe de trunchi! Fiul Ozanei Barabancea, Andrew, ne-a mărturisit joi, 18 aprilie, la un eveniment monden, cât de mult îl ajută celebra sa mama, dar și ce aspirații are când vine vorba de partea profesională. “Când eram mai mic, colegii de clasă erau puțin răi, pentru că știau că sunt fiul Ozanei Barabancea, dar pe parcurs s-au obișnuit și am trecut peste. Pe partea profesională eu sunt eu, mama este mama, eu studiez pentru mine, ea pentru ea, nu prea are legătură. Mama mă ajută, îmi dă sfaturi, mă învață tot timpul și îmi zice să fim oameni simpli și să fim modești și vreau să fiu și să rămân așa. Mă încurajează, mergem în vacanțe, doar la cumpărături merg singur, în rest cam peste tot, împreună. Mai studiază cu mine, mă învață”, ne-a declarat Andrew, care ne-a mărturist planurile lui din toamna aceasta.

ozana-barabancea-andrew-fiu.jpg

ozana barabancea
Ozana Barabancea și Andrew au ieșit împreună la un eveniment monden
foto: Oana Pascaru

“Vreau să dau la Facultate, la Conservator, la jazz. Îmi doresc să ajung mai sus ca mama! Sper să am o carieră de talie internațională, să fac în dirijare, să mă apuc de compus”. Însă, pe lângă carieră, tânărul ne-a mărturisit că are timp și pentru iubire: “Am o iubită, Daria o cheamă, stă în Iași, o să vină în București. Suntem de zece luni împreună. Mama este foarte încântată de relație, este o fată minunată, mă ajută în toate, mă inspiră, nu are ce să zică de rău. A cunoscut-o, a venit de foarte multe ori la noi, ea stă la noi și mama a prins și mai mult drag de ea”, ne-a mai spus Andrew.

Citește și:

Cum s-a fotografiat fiica Ozanei Barabancea la plajă! Gloria, în ipostaze sexy

Ozana Barabancea, femeie și mamă împlinită. Imagini de colecție cu cei doi copii

 

Loading...

Citește și

  • Cunoscuta cântăreață, Ozana Barabancea, apare, din nou, în atenția fanilor ei, cu o declarație care-i va face pe mulți să suspine: "Nu am fost prima la școală, dar sunt prina în propria mea viață" Click! îți spune ce ascunde această mărturisire a cântăreței și cum poți face să o întâlnești, live, pe una din cele mai cunoscute artiste din România.

  • Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1