Ce mândre sunt vedetele de copiii lor. Se laudă cu diplomele micuţilor pe Internet

a12-3-neatza-1.-3col-.jpg

Andreea Antonescu e tare mândră de fiica ei, Sienna

Nimic nu se compară cu emoţia şi bucuria pe care le simţi, ca părinte, la serbarea de sfârşit de an a copilului tău, când îl vezi premiant, când realizezi că a mai trecut o etapă şi puiul tău s-a făcut mai mare. Vedetele nu sunt scutite de aceste trăiri. Săptămâna aceasta, şi-au umplut paginile de socializare cu fotografii din curtea şcolii, alături de copiii lor, cu diplome, coroniţe şi buchete de flori în mână.

Andreea Antonescu (36 de ani), ex Andree, este foarte mândră de fiica ei, Sienna, care a terminat cu brio clasa întâi. „A luat diplomă de excelenţă la Gazeta Junior matematică. Este pasionată de matematică, dar participă şi la alte concursuri. Este foarte bună”, o laudă artista. Acum, fetiţa se pregăteşte de vacanţă. „Pleacă la tatăl său în America şi se va distra cu siguranţă acolo câteva săptămâni”, adaugă Andreea Antonescu.

a22-3-neatza-2.-2col-andreea-banica-si-familia-ei.jpg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, alături de Sofia

Şi Andreea Bănică (40 de ani) a fost emoţionată că fiica ei, Sofia, a terminat clasa a patra. „Cu emoţii şi bucurii, Sofia a terminat clasa a patra cu rezultate care ne fac tare mândri de ea. Te iubim până la cer şi înapoi”, a scris Andreea lângă o fotografie în care este împreună cu fetiţa şi cu soţul ei, Lucian Mitrea. 

„Sofia a terminat şcoala cu rezultate foarte bune. Îi place mult Engleza, prinde uşor limba probabil şi datorită urechii muzicale, dar şi Româna îi mai place. Acum ne pregătim să plecăm la mare câteva zile, însă nu e singura vacanţă. Tot venim şi plecăm, cu siguranţă ne vom distra şi ne vom relaxa”, a povesit artista.

Fiul lui Călin Geambaşu (42 de ani), DaviN, a terminat cu şcoala cu diplomă şi deja a început distracţia. Când i-am sunat, erau într-un parc de aventuri, căţăraţi prin tiroliene.

a32-3-neatza-3.-2col-mihaela-cernea-si-fiica-sa.jpg

Mihaela Cernea, în curtea şcolii la serbarea de final de an a fiicei sale, Leia

„După un an irepetabil, încununat cu victorii rare, după meciuri grele, terminăm cu brio clasa a III-a”, a spus Călin. Şi prietena solistului de la Şcoala Vedetelor, Mihaela Cernea (42 de ani), a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu fiica ei, Leia, în curtea şcolii: „Sfârşit de clasa a-IV-a. Mulţumim doamnei învăţătoare Daniela Grănoiu pentru 5 ani minunaţi”, a scris ea în dreptul imaginii.

a42-3-neatza-4.-2col-davin-geambasu.jpg

DaviN, fiul lui Călin Geambaşu, a terminat clasa a III-a

Interpretul lui Petru Caragea din „Fructul oprit”, Bogdan Iancu, a terminat clasa a XII-a la Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc. A avut o perioadă solicitantă şi plină de emoţii, având în vedere că în paralel cu studiile a filmat şi pentru serialul de la Antena 1 şi a jucat în mai multe piese de teatru.

a52-3-neatza-5.-2col-bogdan-iancu-din-fructul-oprit.jpg

Bogdan Iancu, nu a scăpat de emoţia examenelor. Se pregăteşte de facultate

Fiica Ritei Mureşan, absolventă cu merite deosebite la New York

Rita Mureşan se numără printre mamele care nu-şi mai încap în piele de fericire şi de mândrie. Ambele fiice studiază în străinătate, iar cea mare, Rebeca, a absolvit cu onoruri Colegiul Vassar, secţia Chimie din New York. 

„Când eşti binecuvântat cu copii ca ai mei, te simţi cel mai important om de pe Pământ! Aşa m-am şi simţit zilele acestea! Rebeca Maria Mureşan, lumina ochilor mei şi a tatălui său, copil cu o inteligenţă sclipitoare, de un bun simţ ieşit din comun, de o modestie rară, cu o inimă mare, mare, iubită şi admirată de colegi şi profesori, a terminat facultatea! Devine adult! Se bat firmele pe ea. Va rămâne la New York. Eu nu mai am cuvinte să spun ce simt, lacrimi de bucurie, mândrie şi recunoştinţă am vărsat cu miile. Una e să «graduate» şi alta e »graduate with honors»!”, a scris Rita Mureşan pe pagina ei de socializare.

Loading...