Ce mai face Nick de la N&D. Fostul coleg de trupă al Deliei se dedică familiei

nick_si_delia.jpg

ce mai face nick de la n&d  delia fost coleg
Ce mai face Nick de la N&D. Fostul coleg al Deliei nu a mai avut succes după destrămarea trupei
foto: ele.ro

În timp ce Delia (33 de ani) se bucură de o carieră de succes, fiind la ora actuală cea mai în vogă cântăreaţă de la noi, Nick, fostul ei coleg trupă cu care s-a lansat în muzică petrece mai mult timp cu soţia şi fetiţa lor. În paralel cu viaţa de familie, Click! a aflat ce mai face Nick de la N&D atunci când nu stă lângă fetele sale. Artistul se pare că a intrat în studioul de înregistrări şi îşi pregăteşte revenirea pe piaţa muzicală.

Mai bine de 15 ani s-au scurs de când Nick a pus bazele uneia dintre cele mai de succes formaţii româneşti, iar hit-urile "Vreau să plâng" sau "Vino la mine" sunt şi în zilele de astăzi fredonate. Click! a aflat ce mai face Nick de la N&D de când a dispărut din peisajul muzical. Pe numele său real, Nicolae Marin, artistul a trecut prin schimbări majore în ultimii ani. Dacă Delia a continuat cu muzica şi a ajuns să aibă o carieră solo de succes, fiind în prezent una dintre cele mai bine cotate cântăreţe de la noi, Nick a rămas uşor în umbră şi s-a axat pe viaţa de familie, însă recuperează timpul pierdut.

Anul 2015 pare să fie cel al revenirii lui pe piaţa muzicală, căci solistul a intrat în studioul de înregistrări de unde vrea să scoată un hit cu care să rupă gura târgului.

Ce mai face Nick de la N&D. A renunţat la părul vopsit şi la cerceii din sprâncene

Fostul coleg de trupă al Deliei a renunţat la imaginea de "băiat rău" cu care s-a făcut cunoscut. A scăpat de kilogramele în exces, trăgând din greu la sala de fitness şi nu a uitat ce ştie să facp mai bine, muzică.

nick_si_sotia.jpg

ce mai face nick de la n&d sotie nick de la n&d
Ce mai face Nick de la N&D. Artistul şi soţia lui sunt împreună de peste 20 de ani
foto: arhiva personală

Deşi în jurul lui, fetele au roit mai ceva ca albinele la stup, Nick de la N&D a rămas fidel unei singure femei. Artistul este căsătorit cu Cătălina, femeia care i-a dăruit o minuntăţie de fată. Cei doi au o căsnicie fericită şi sunt împreună de peste 20 de ani, însă la început relaâia lor nu părea că o să reziste. Nick de la N&D si Catalina Marin şi-au început povestea de dragoste cu năbădăi. Şi asta din cauza imaginii pe care Nick o avea pe când pusese bazele trupei N&D. Pentru că rapperul se promova ca un băiat de cartier, părinţii Cătălinei i-au interzis acesteia să-l vadă, aşa că timp de trei ani, cei doi s-au întâlnit pe ascuns.  

Ce mai face Nick de la N&D. Fostul coleg de trupă al Deliei are o fetiţă de 8 ani

nick_si_fetita.jpg

ce mai face nick de la n&d fetita andreea
Ce mai face Nick de la N&D. Fostul coleg al Deliei este tatăl unei fetiţe în vârstă de 8 ani
foto: arhiva personală

Apele s-au linisţit când în viaţa lor a apărut fetiţa lor, Andreea Marin. Ea are acum opt ani. Înainte de a o aduce pe lume, Nick şi Cătălina au făcut şi cununia, la care Nick a apărut într-un costum de... trening. 

Cu toate că, în ultimii ani, nu mai este în centrul atenţiei, Nick este hotărât să dea din nou lovitura, cu sau fără ajutorul Deliei, care este pe culmile succesului. Nick a încercat şi în urmă cu trei ani o revenire în muzică. Sub numele No Rules, solistul a lansat atunci piesa "Love and Desire". 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1