Ce l-a făcut pe Andi Moisescu să-și amintească de Mihaela Rădulescu la «Românii au talent»

54519716_2514381285262432_7099297124554113024_o.jpg

Andi Moisescu și Andra și-au amintit de Mihaela Rădulescu
Foto Facebook

Un număr de la Românii au talent l-a făcut pe Andi Moisescu să-și amintească de Mihaela Rădulescu, ba chiar să se întrebe unde este fosta jurată a emisiunii. DUO THUNDER, cei doi bărbați care i-au uimit pe jurați cu talentele lor acrobatice.

Andi Moisescu a exclamat atunci când i-a văzut că momentul respectiv ar fi fost mai mult decât perfect pentru Mihaela Rădulescu, dat fiind faptul că băieții erau la bustul gol. Alexandru și Igor au apărut la bustul gol și i-au uimit pe jurați.

Andi Moisescu și Andra s-au întrebat împreună unde este Mihaela Rădulescu, deoarece ea s-ar fi delectat foarte mult cu un moment de acest gen.

duo_thunder.jpg

Duo Thunder
Captură video

„Aș vrea să dedicăm acest moment Mihaelei”, a spus Andi Moisescu. Imediat colega lui de la masa juraților, Andra, a exclamat același lucru. „Unde ești Mihaela?”, a adăugat și Andra.

Loading...

Citește și

  • De 8 martie, spectacolul absolut a fost pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini uluitoare sau ieșite din comun au venit în fața juraților și au prezentate momente care i-au lăsat de multe ori fără cuvinte. Publicul a fost impresionat de reprezentațiile de vineri seară și au răsplătit participanții cu aplauze frenetice, iar Andi Moisescu și-a ales favoritul din acest sezon, Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy, a apăsat butonul auriu pentru el și l-a trimis direct în semifinale. Băiatul a adus pe scenă un număr de contorsionism, care a depășit orice așteptare și imaginație.

  • Andi Moisescu (46 de ani) a revenit vinerea trecută la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV). Jurat, dar şi prezentator al emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!”, el ne-a povestit despre cei doi copii ai săi, David (12 ani) şi Luca (10 ani), despre frumoasa soţie, Olivia Steer (44 de ani), dar şi despre noul sezon al emisiunii. Ca să facă faţă acestui program spartan, el recunoaşte că îşi calculează fiecare minut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1