Văduva lui Valeriu Lazarov iubeşte din nou, după 5 ani! - FOTO EXCLUSIV

augusta-lazarov.jpg

Click! a aflat că Augusta Dumitraşcu şi-a refăcut viaţa alături de actorul şi regizorul Andreas Petrescu

Există speranţă şi după tragedii! Cinci ani l-a plâns Augusta Dumitraşcu pe soţul ei, geniul de televiziune Valeriu Lazarov, însă acum simte din nou fiorii dragostei. Cel care i-a şters lacrimile şi i-a intrat adânc în inimă este Andreas Petrescu, un tânăr actor pe val în lumea teatrului.

Se potrivesc ca două picături de apă, au pasiuni comune, aceeaşi vârstă şi aceeaşi zodie. Se iubesc în secret, dar Click! le-a aflat povestea de dragoste, poate una dintre cele mai discrete din lumea mondenă. Augusta Dumitraşcu (38 de ani) şi Andreas Petrescu (38 de ani) au fost uniţi în primul rând de profesii, el fiind actor, regizor şi prezentator tv, iar ea creierul emisiunilor de divertisment de la Antena 1 şi soţia celui mai titrat producător român de televiziune, regretatul Valeriu Lazarov. De altfel, Andreas se bazează pe ochiul critic al iubitei şi atunci când scrie piese de teatru.

“Se sfătuiesc, discută mult despre profesiile lor, ba chiar el ţine cont de opiniile Augustei, pentru că este o femeie cu simţ estetic dezvoltat şi cu experienţă în media”, ne-a povestit  o sursă din anturajul celor doi.

Se fereşte să vorbească despre relaţia cu Augusta

Cel mai răsunător succes din cariera lui Andreas Petrescu este bifat cu piesele de teatru “Mă mut la mama” şi “Mă mut la... tata”, pe care le-a scris şi în care joacă alături de Adriana Trandafir, Adrian Păduraru şi Gabriel Fătu. Spectacolele au loc cu casa închisă, au fost peste 300 de reprezentaţii în trei ani şi cântăresc greu în CV-ul lui Andreas Petrescu. Contactat telefonic şi întrebat despre relaţia cu Augusta Dumitraşcu, Andreas nu a negat, însă a fost scump la vorbă. Din motive întemeiate, spune el. “Am decis să nu mai vorbesc despre viaţa mea privată. Am făcut-o cândva şi nu a fost bine, iar de atunci m-am lecuit”, ne-a spus el.

“Totuşi, poate doamna Augusta Dumitraşcu ne va spune mai multe”, a venit, firesc, replica noastră, însă şi aici Andreas a avut deja răspunsul. “Nu, nici ea nu o va face, vă asigur”. Se pare că acordul conjugal de a păstra discreţia asupra relaţiei funcţionează exemplar în cuplul Dumitraşcu-Petrescu. 

Valeriu Lazarov a murit în 2009


Cel mai cunoscut producător de televiziune din România, Valeriu Lazarov, s-a stins din viaţă la 11 august 2009, la vârsta de 74 de ani, în urma unor complicaţii apărute în urma unei operaţii la colon. De numele lui se leagă succesul unor emisiuni tv celebre, dar şi cariera unor mari staruri tv, precum Andreea Marin (“Surprize, surprize”), Mircea Radu (“Din dragoste”), Dan Negru (“Ciao, Darwin”), Raluca Moianu (“Iartă-mă”). Cu Augusta s-a căsătorit civil la Madrid, în 2004, între ei fiind o diferenţă de vârstă de 40 de ani. Valeriu Lazarov are cinci copii, patru băieţi şi o fată, care se ocupă împreună cu Augusta de firmele din Spania. În anul morţii sale, averea lui Lazarov era estimată la 50 de milioane de euro.

Şefă peste divertisment
Augusta Dumitraşcu s-a născut pe 10 august 1975 la Tg. Jiu. A prezentat jurnalul de ştiri la TVR 2 (2000-2002), apoi a trecut la Antena 1, unde a fost gazda show-ului “Babilonia”, format creat de Valeriu Lazarov. În 2003 a plecat în Spania, unde a lucrat cu Lazarov la mai multe emisiuni tv. A revenit în ţară în 2010, iar de atunci ocupă funcţia de director al Departamentului Divertisment de la Antena 1.

A prezentat matinalul de la TVR

andreas-la-teatru.jpg

Andreas Petrescu (dreapta), alături de Gabriel Fătu şi Adriana Trandafir

Andreas Petrescu împlineşte azi 38 de ani. A absolvit UNATC-ul în 1999 şi a jucat în filme de scurtmetraj precum “Portret de familie”, “Crossing”, “One Shot Wonder” şi în pelicula “Dr. Fix”. Din 2010 a prezentat emisiunea matinală de la TVR 1, iar anul trecut a făcut parte din echipa show-ului “Vara pe val”, la acelaşi post tv. A scris piesele de teatru “Mă mut la mama”, “Mă mut la tata”.

 

Loading...

Citește și

  • După aproximativ doi ani şi jumătate de la moartea marelui producător de televiziune Valeriu Lazarov, soţia sa, Augusta încearcă să-şi refacă viaţa. Cu toate că, de cele mai multe ori, vedeta recunoaşte că nu poate să se împace cu gândul pierderii lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1