În ce ipostază și-a fotografiat Gina Pistol fetița: „Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește”

gina.png

Gina Pistol, alături de fetița ei și a lui Smiley, Josephine
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Deși încă nu îi arată chipul fiicei sale pe rețelele de socializare, urmăritorii Ginei Pistol nu sunt „privați” de imagini cu micuța Josephine, care crește pe zi ce trece, așa cum chiar mama ei a dezvăluit recent pe rețelele de socializare.

Admiratorii cuplului format din Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe fetița celor doi, însă aceștia țin momentan să o protejeze pe micuță și au decis să nu îi arate fața pe internet. Totuși, vedeta de la Antena 1 a publicat pe Instagram o fotografie cu Josephine care a strâns aproape 100.000 de aprecieri! 

În ce ipostază și-a fotografiat Gina Pistol fetița

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan fața fetiței lor, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța. Recent, aceasta a învățat să stea singură în funduleț.

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă”, a scris Gina Pistol.

Pentru că a fost întrebată de multe ori de ce nu îi arată chipul fetiței sale în poze, prezentatoarea de la Antena 1 a explicat motivul. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă care bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol recent pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5