În ce ipostază periculoasă s-a pozat Mădălina Ghenea, de dragul fanilor

madalina_ghenea1.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea este mămica unei fetiţe
foto: arhiva personală

O Românie întreagă o iubește și o apreciază pentru frumusețea ei, drept dovadă are o adevărată comunitate de fani pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea nu este cea mai discretă persoană publică, și îi place să împărtășească momentele frumoase cu prietenii virtuali. De această dată, fotomodelul a publicat o serie de poze spectaculoase, dar care le-au dat motive de îngrijorare urmăritorilor ei de pe Instagram.

madalina_ghenea.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea s-a pozat cu tigrii într-un sanctuar
foto: arhiva personală

 

Imaginile în care vedeta stă în apropierea unor tigri adulți au făcut senzație. Au primit peste 16.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii s-au împărțit în mai multe tabere. În timp ce unii au admirat-o pentru curaj, alții și-au făcut griji pentru ea, iar câțiva internauți au criticat-o, spunând că acele animale ar fi supuse unui abuz.

madalina_ghenea_tigru.jpg

madalina ghenea tigru
Fanii au admirat-o pentru curaj
foto: arhiva personală

 

Cu toate acestea, acuzele că Mădălina s-ar fi pozat într-un centru în care animalele sunt drogate au fost desființate rapid: „Poza este făcută într-un sanctuar”.

madalina_ghenea_tigri.jpg

madalina ghenea tigru
Alții au avertizat-o să aibă grijă
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Mădălina Ghenea amețește bărbații cu decolteul său. Bruneta nu a renunțat la pozele sexy nici după ce a devenit mămică și continuă să facă furori cu formele sale, în poziții care mai de care mai provocatoare.

  • Mădălina Ghenea (28 de ani) a pus mâna pe o comoară. Şi nu ne referim aici doar la miliardele, deloc puţine la număr, din conturile lui Matei Stratan. Tânărul de 29 de ani este extrem de modest, cu foarte mult bun-simţ şi îi face toate poftele frumoasei oltence.

  • madalina ghenea unghii

    Nopţile nedormite şi alăptatul la cerere îi fac probleme Mădălinei Ghenea, care s-a lăsat pe locul secund de când în viaţa ei a apărut fetiţa. Deşi iniţial actriţa a încercat să ne convingă că are grijă de look ul ei, din ultima imagine publicată pe reţelele de socializare, se pare că şatena se aranjează pe fugă, ba chiar a făcut-o direct în avion, ajutată de bărbatul care afăcut-o mămică.

  • De aproape patru luni, Mădălina Ghenea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Cu o carieră de succes, atât în țară, cât și în străinătate, cu un partener iubitor și grijuliu și cu o fetiță sănătoasă, Mădălina se poate considera cu adevărat o femei împlinită pe toate planurile.Pozele recente publicate de model pe diferite rețele de socializare, au stârnit mare vâlvă în rândul fanilor, care au complimentat-o fără încetare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1