Ce invitaţi-surpriză a avut Horia Brenciu la primul concert de Crăciun

fff.jpg

Horia Brenciu, Vocea României, Concert de Crăciun
Horia Brenciu, concert de Crăciun
Foto: Arhivă personală

Horia Brenciu a început vineri seară seria concertelor de Crăciun de la Sala Palatului. Solistul şi HB Orchestra vor susţine trei concerte de Crăciun iar publicul va avea parte de nenumărate surprize. Click! îţi spune care sunt acestea şi cum s-a „antrenat” Brenciu pentru acest eveniment.

În seara zilei de 8 decembrie, juratul de la X Factor va putea fi văzut o dată pe micile ecrane de la Antena 1, înregistrat cu showul de talente şi o dată live, pe scena Sălii Palatului. Horia Brenciu (45 de ani) împreună cu HB Orchestra au dat startul unui mare eveniment pentru fanii săi și pentru toți cei care vor să intre în atmosfera sărbătorilor în cel mai frumos și mai melodios mod cu putință. Concertul de azi, 8 decembrie va fi primul din serie, căci vor mai urma încă două, pe 9 și 10 decembrie, când Horia va concerta pentru prima dată de Crăciun la Sala Palatului. Playlistul va conține 30 de piese, dintre care 12 vor fi premiere.

În cadrul concertului de vineri seară, alături de Horia au urcat pe scenă artişti precum Katerina Biehu, concurentă X Factor. Ca backing vocals, Brenciu a avut trupa de fete din cluj Three o'clock, iar alături de acesta a mai interpretat şi Adina Răducanu, câştigătoare X Factor în 2014.

Următoarea care a cântat alături de Horia Brenciu a fost Feli Donose piesele "Routh 666" şi "Santa Claus".

Lui Horia Brenciu i s-au alăturat marii artişti Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă şi Horia Moculescu, aceştia interpretând în quartet.

thumbnail.jpg

Horia Brenciu, Vocea României, Concert de Crăciun
Horia Brenciu, concert de Crăciun

Cum s-a pregătit Brenciu pentru concerte?

 

Brenciu a pus la punct în cele mai mici detalii, un spectacol cu totul special, pentru care a repetat timp de 7 luni, aproximativ 1000 de ore. „Am început să repetăm în luna mai și în nicio zi când ne-am întâlnit nu am stat mai puțin de 10 ore să lucrăm împreună… Colegii mi-au zis că, pentru această producție, am ajuns la un record mondial al zilelor și orelor de repetiții. Având în vedere cele două tipuri de concerte, din cadrul fiecărei seri, anul acesta repetițiile s-au dublat”, povestește Horia.  Artistul a povestit că pauzele au fost dedicate discuțiilor în și despre familie. „În mai toate pauzele vorbesc cu soția mea și o întreb de copii. Pe unde sunt, ce fac, dacă au fost cuminți la grădiniță, la școală și dacă au întrebat de mine… Ăsta e aspectul mai  neplăcut al spectacolului. Lunile astea am dus dorul copiilor de multe ori”, povestește artistul. Un alt lucru care l-a menținut în formă și i-a dat și mai multă energie a fost cafeaua. „Sunt un cafegiu incurabil. Mi se trage de la bunica chestia asta… Astfel că mă declar mulțumit după două cafele cu cofeină și una fără”, precizează artistul.

Loading...

Citește și