În ce a investit Pepe banii câştigaţi la «Te cunosc de undeva». Este unul dintre cei mai bine plătiţi concurenţi

pepe-1-2151515151.jpg

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ionuţ Pascu cu noul bolid BMW
Foto: Mihai Ionescu

Pentru Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, planetele s-au aliniat perfect în ultimii ani. S-a însurat, a devenit tată, iar în carieră îi merge mai bine ca oricând. La un concert câştigă de la 2.500 de euro în sus, iar în televiziune şi-a negociat contracte babane. Sursele noastre spun că doar de la “Te cunosc de undeva!” s-ar fi ales cu 30.000 de euro.

Este cap de familie şi munceşte pe rupte pentru cele două fiice ale lui, Maria şi Rosa, dar şi pentru soţia mult iubită, Raluca. Anul acesta a fost profitabil pentru Pepe (37 de ani), căci a mai „împuşcat” două contracte cu Antena 1: unul la emisiunea „Next Star”, unde este jurat alături de CRBL, Dorian Popa şi Alina Eremia, iar celălalt la show-ul „Te cunosc de undeva!”, emisiune de transformări unde face echipă senzaţională cu Maria Buză.

pepe-2-89151115151.jpg

Pepe este în juriul emisiunii “Next Star”, alături de Alina Eremia, CRBL și Dorian Popa

Se pare că interpretul a fost unul dintre cel mai bine plătiţi concurenţi din acest sezon, căci sursele noastre ne-au mărturisit că ar fi încasat, în total, nu mai puţin de 30.000 de euro pentru prestaţia lui din sezonul al 10-lea. 

Având în vedere că sumele se negociază la sânge, iar cea mai mică este doar de 1.000 de euro pentru o ediţie la care se filmează două zile, Pepe a obţinut unul dintre cele mai bune contracte de la emisiunea cu cele mai mari audienţe de sâmbătă seara: aproximativ 2.500 de euro pe ediţie.

pepe-4-9821212121.jpg

În emisiunea “Te cunosc de undeva!” face echipă cu Maria Buză

Zilele trecute, împreună cu echipa, a terminat filmările pentru sezonul acesta al show-ului, iar acum poate să se împartă între familie şi concerte. Şi, cum după atâta muncă a meritat şi el un răsfăţ, Pepe a investit banii câştigaţi la Antena 1 în ceva ce-i face plăcere oricărui bărbat: o maşină nou-nouţă, un superb BMW X6 argintiu, care valorează 70.000 de euro. Înainte, artistul conducea un Porsche Cayenne alb. 

Fotoreporterii Click! l-au surprins recent, prin oraş, cu noua achiziţie. Însoţit de un prieten, latin lover-ul a plecat să-şi ia fetiţa cea mare de la grădiniţă, după care a dus-o acasă.

Are două fetiţe cu Raluca Pastramă

Pe 16 iunie 2011 a divorţat oficial de Oana Zăvoranu, iar de atunci viaţa lui Pepe s-a schimbat radical. Şi pe plan familial, şi în carieră. În aprilie 2012, solistul s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă, iar doi ani mai târziu au făcut nunta, naşi fiindu-le Cătălin Măruţă şi Andra. Cei doi au împreună două fetiţe minunate, Maria (4 ani şi 4 luni) şi Rosa Alexandra (un an şi 7 luni). În viaţa artistului, toate aceste evenimente de familie s-au petrecut în date importante din calendar. Nunta a făcut-o pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, fiica cea mare i s-a născut de Sfânta Maria, pe 15 august, iar cea mică, în zi de Florii. „Raluca înseamnă tot ceea ce este mai frumos în viaţa mea şi mai ales liniştea căminului şi a familiei mele. Raluca este dragostea întâlnită în momentul în care fac diferenţa între bine şi rău”, declara Pepe într-un interviu pentru eva.ro.

690 de lei să-l asculţi de Revelion

Dar şi de Revelion artistul va aduce bani acasă, căci va cânta la Magic Place Grant, în Bucureşti, alături de Monica Anghel, Mahala Rai Banda, Ovidiu Anton şi Mihai Băjenariu. Dacă vrei să-l vezi live, te costă 690 de lei, însă în preţ este inclus şi ospăţul festiv de Anul Nou.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1