Ce a învățat băiețelul Adelei Popescu în vacanță: «Mai bine pe saltelele lor decât pe ale noastre»

adela_popescu_1.jpg

Ce a învățat băiețelul Adelei Popescu în vacanță
Foto Instagram

Adela Popescu a avut parte de o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, băiețelul lor, Alexandru, dar și de bebele din burtică, sarcina vedetei fiind deja una avansată. Concediul a venit cu multe bucurii pentru Adela, care își pune atribuțiile de mămică pe primul loc și, deși se afla în vacanță, a decis să-l învețe pe băiețelul ei să renunțe la scutece. Prezentatoarea tv a povestit despre modul în care au decurs lucrurile, explicând că tentativa a fost un real succes, însă, pe alocuri, au avut parte și de „mici surprize” din partea celui mic.

Adela Popescu se bucură de ultimele zile de vacanță cu familia, și, deși va părăsi în curând Grecia, este foarte fericită că a reușit să-l dezvețe pe băiețelul ei de purtarea scutecelor. Alexandru este acum băiat mare și a primit binevoitor schimbarea, spre bucuria mamei lui, și spre....nemulțumirea patronilor hotelului probabil, deoarece cel mic le-a cam „udat” saltelele în încercările lui de a renunța complet la scutece.

Actrița a povestit întreaga întâmplare pe blogul personal, menționând faptul că a ales special momentul verii pentru a-l dezvăța pe Alexandru de scutece, deoarece fiind cald, celui mic îi este mult mai ușor să renunțe la aceste „ajutoare”, simțindu-se mai bine fără ele pe timpul caniculei. 

adela_popescu_familie.jpg

Adela Popescu se bucură din plin de ultimele zile din vacanța din Grecia
Foto Instagram

„Încă un lucru grozav ce ni s-a întâmplat a fost că Alexandru a renunțat la scutece.Fiind foarte cald am început prin a-l ține complet fără. Chiar înainte de vacanță mi-a reamintit Danuca că e perioada ideală de a face tranziția, altfel voi fi nevoită să aștept până vara viitoare. Deci ne-am luat inima în dinți.În primele zile i-l puneam doar la somnuri, acum nu mai poartă deloc. Ba chiar acum m-am întors după o pauză de scris, căci s-a trezit că vrea să facă pipi. Pe principiul orice evoluție cere sacrificii și putere de adaptare. A udat salteaua de vreo trei ori până acum și, deși am cerut protecție, cei de la hotel nu aveau. În sinea mea am zis că mai bine s-a întâmplat pe saltelele lor decât pe ale noastre de acasă.Deh, sânge latin. Aștept să se regleze și cu treaba cealaltă, aia mare. Momentan, pentru că nu e confortabil pe wc-urile fără adaptoare, bănuiesc eu că se cam abține”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, a aflat în urmă cu puțin timp că va fi tătic pentru a doua oară. Cum moderatorul tv își dorește să-i fie alături soției lui, Adela Popescu, pe toată perioada sarcinii, pentru a nu pierde nicio etapă din frumosul moment prin care cei doi trec, acesta a decis să-și gestioneze timpul liber mult mai bine și să renunțe la mai multe proiecte în care este implicat.

  • adela popescu impreuna cu sotul si cu fiul ei

    Adela Popescu se bucură zilele acestea de un sejur de vis în insula grecească Skiathos. Însărcinată cu cel de-al doilea copil și obosită după un nou sezon de ”Vorbește lumea!” la PRO Tv, vedeta s-a bucurat foarte tare când a găsit pe cineva pe mâna cui să-l lase pe micuțul Alexandru (2 ani), fie și numai pentru câteva ore.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1