Ce îndrăzneaţă este soţia lui Alex Erbaşu! Gravidă în opt luni, a pozat în lenjerie intimă

alex_erbasu.png

Foto
Andra va naşte în luna aprilie
Foto:Arhivă personală

Andra Erbaşu, soţia afaceristului Alex Erbaşu, este însărcinată în opt luni, dar rămâne la fel de activă pe reţelele de socializare. Prietenii virtuali au fost foarte încântaţi să vadă ultima fotografie încărcată de Andra, căci în prim plan se află burtica de gravidă.

Celebra mămică a reuşit să se ascundă foarte bine de ochii curioşilor pentru că nu s-a îngrăşat prea tare, însă a hotărât că a sosit vremea să se prezinte prietenilor virtuali în rolul de viitoare mamă. Fotografia pe care a încărcat-o nu este una aşa cum te-ai fi aşteptat să pozeze o femeie însărcinată în opt luni. Andra a ales o cămaşă supradimensionată pentru a-şi acoperi lenjeria intimă neagră.

Este de înţeles că cei care îi urmăresc activitatea pe Instagram au fost vrăjiţi de frumuseţea ei, căci au scris doar mesaje de apreciere. Alături de instantaneu, Andra a adăugat o descriere în care ţi-a exprimat nerăbdarea de a-l cunoaşte cât mai repede şi a-l ţine în braţe pe cel mai nou membru al familiei. "mommy to be. happiness. 8 months pregnant", au fost cuvintele folosite de aceasta. "Felicitări", "eşti superbă", "arăţi super" au fost doar câteva dintre reacţiile admiratorilor. 

untitled.png

foto
Andra arată foarte bine în luna a opta de sarcină
Foto:Arhivă personală Andra Erbaşu

Alex şi Andra s-au căsătorit în data de 30 septembrie şi au avut o nuntă de vis la care au participat peste 300 de invitaţi. Afaceristul nu s-a uitat la bani atunci când a organizat nunta, iar potrivit zvonurilor ar fi cheltuit peste 100.000 de euro pentru ziua cea mare. 

nunta87.jpg

FOTO
Andra şi Alex s-au căsătorit pe 30 septembrie 2017

Andra este doar una dintre vedetele care vor deveni mămici în acest an. Elena Băsescu va aduce pe lume un copil pentru a treia oară, logdnica lui Alin Cocoş este la rândul ei însărcinată, iar Elena Udrea se bucură de linişte în Costa Rica, acolo unde se gândeşte la momentul îni va aduce pe lume pe gemenii săi. 

Loading...

Citește și

  • Elena Băsescu şi logodnica lui Alin Cocoş nu sunt singurele frumuseţi autohtone care aşteaptă barza. Click! a aflat că Andra, soţia lui Alex Erbaşu, va ocupa un nou statut, şi anume de mămică, pentru că e gravidă în şapte luni. După Paşte, milionarul îşi va strânge în braţe băieţelul.

  • alex erbasu andra iacob nunta

    După o nuntă fastuoasă urmează o lună de miere în acelaşi registru! Alex Erbaşu cutreieră Italia cu frumoasa lui soţie Andra Iacob. Cei doi proaspăt însurăţei se plimbă prin cele mai frumoase oraşe şi se bucură de fiecare moment împreună.