Ce i-a lipsit Andreei Marin în căsnicia cu Tuncay. Vedeta a dat indicii

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin a ales să divorțeze după nici trei ani de mariaj
Foto: Facebook

Andreea Marin (41 de ani) a anunțat pe Facebook divorțul de turcul Tuncay Ozturk și tot pe rețeaua socială a continuat să trimită mici înțepături. După ce fizioterapeutul și-a declarat fățiș dragostea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei "zâne a Surprizelor", pe care a și numit-o "femeia vieții lui", Andreea a avut o replică tăioasă.

Vedeta a ales să se exprime prin fraze scurte și cuvinte care lasă de înțeles că nu a trăit în lapte și miere alături de cel cu care s-a căsătorti la finele lui 2013 și că toate cuvintele dulci ale lui Tuncay la adresa ei nu au fost și dublate de fapte. Motivul despărțirii nu a fost ținut departe de ochii curioșilor, căci prezentatoarea nu a dorit secretizarea dosarului depus la Judecătoria Buftea.

“M-am căsătorit cu soţul meu în data de 19.12.2013. Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită, care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim, practic, separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii, continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate”, se arată în cererea de divorț înaintată de Andreea.

Cum și-a ales să comunice cu admiratorii săi prin mesaje destul de criptice, Andreea Marin a publicat o fotografie cu câteva cuvinte în engleză. "Love. Trust. Honesty. Magic, Chemistry. Don't settle for anything less"("Dragoste. Încredere. Onestitate. Magie. Chimie. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin" n.r.). Acestea sunt cuvintele cu care diva s-a identifcat, semn că ele reprezintă ceea ce i-a lipsit pentru ca mariajul cu Tuncay să reziste. Cum Andreea este o fire perfecționistă și nu se mulțumește cu nimic mai puțin decât ceea ce se află în standardele sale, înseamnă că după trei ani de relație, diva a realizat că Tuncay nu este cel care să-i ofere pentu totdeauna ceea ce are nevoie în viață, așa că a decis să pună punct legăturii.

andreea.jpg

mesaj andreea marin
Andreea Marin trimite mesaje prin intermediul rețelelor sociale
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1