Ce i-a transmis Monica Gabor lui Mr Pink de Ziua Îndrăgostiților

gabbor.jpg

Monica Gabor
Foto Instagram

Monica Gabor și Mr Pink au o relație de dragoste puternică. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ieșit în oraș cu iubitul ei din America și s-au fotografiat luând cina de ziua îndrăgostiților. Monica i-a mărturisit că-l iubește, iar prietenii virtuali au reacționat imediat, apreciind fotografia și mesajul.

Monica Gabor duce o viață plină de iubire în America, deși nu o are alături pe fiica ei, Irina, găsește destule motive de bucurie alături de afaceristul Mr Pink.

monica_gabor.jpg

Monica Gabor și Mr Pink
Foto Instagram

„Iubirea ta îmi face lumea fericită”, a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei de pe Instagram publicată cu ocazia zilei îndrăgostiților.

Prietenii virtuali le-au urat la rândul lor să aibă o zifrumoasă împreună și să se iubească în continuare. „Fii fericită alături de omul drag”, „Ce frumoși sunteți”, le-au scris ei.

Monica a mărturisit cu puțin timp în urmă că se înțelege de minune cu iubitul ei și îl răsfață cum poate mai bine. 

“Îi gătesc aproape zilnic lui Mr. Pink, sunt foarte îndrăgostită de el! El mă place mult mai mult fără machiaj. Programul meu zilnic... mă trezesc, merg la biroul nostru de pe Rodeo Drive, merg cu iubitul meu la întâlniri", declara ea.

Loading...

Citește și