Ce i-a transmis Gina Pistol lui Alin Cocoş după ce a aflat că va deveni tătic

gina-pistol56-89151515151.jpg

gina pistol sani chefi la cutite
Gina Pistol este gazda "Chefi la cuţite" de la Antena 1
foto: arhiva personală

Gina Pistol şi Alin Cocoş nu s-au despărţit în cei mai amicali termeni, dar blonda a reacţionat imediat, fără resentimente, când a aflat că fostul ei partener de viaţă va deveni tătic. Prezentatoarea "Asia Express" a mărturisit că se bucură sincer pentru el şi a ţinut să-l felicite printr-un mesaj.

Alin Cocoș va deveni tată, iubita lui, Monica Orlanda fiind însărcinată. Monica și Alin s-au cuplat în urmă cu un an, iar relaţia lor a început imediat ce fiul lui Dorin Cocoș s-a despărțit de Gina Pistol, după o relație care a durat patru ani. Acum că este şi ea fericită în braţele lui Smiley, Gina vede altfel lucruruile. Ei nu i-a fost greu să-şi felicite fostul iubit care va avea curând un copil. 

Syda, Bogdan Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, Maria Grigoriu, Monica Orlanda, Alin Cocos, Gina PistolZoom
Alin Cocoș a fost bodyguard pentru iubită toată vara
foto: Mihai Ionescu

"Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a răspuns la mesaj, mi-a mulțumit. Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are ", a spus Gina Pistol la un post tv. Blonda este sigură că şi el ar fi reacţionat la fel dacă lucrurile  au fi stat invers şi ea ar fi însărcinată. 

"Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții. Pentru mine, poate până acum nu eram pregătită sau nu era omul potrivit și le-a rânduit El așa cum trebuie. Eu tot timpul am fost pusă într-o lumină proastă. Că am fost cea părăsită pentru...altcineva. Nu sunt chiar aşa o femeie de aruncat!", a mai spus blonda.

loading...
Loading...