Ce i-a spus Neti Sandu lui Augustin Viziru, legat de "Fermă": "Din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun"

neti_sandu.jpg

Neti Sandu prezintă Horoscopul la PRO Tv

Augustin Viziru (40 de ani) este marele câștigător al reality-showului "Ferma", de la PRO TV, și al premiului de 50.000 de euro, iar finala difuzată joi seara de PRO TV a fost momentul destăinuirilor emoționante. După ce a ridicat trofeul, actorul a povestit o incredibilă experiență legată de Neti Sandu.

Emoție multă în discursul lui Augustin Viziru, care a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl său, dar și despre fetița sa, Maria, căreia i-a dedicat premiul. „Astăzi (n.r. finala s-a filmat pe 14 septembrie), fetița mea a împlinit 3 luni. Și ăsta este trofeul ei. Ăsta este norocul meu și vine din cauza ei. Pentru că tot ce mai contează pentru mine în viață este fetița mea și familia. Mă bucur de momentul ăsta din tot sufletul. Mă bucur enorm că, dupa cinci ani de chinuri și frustrări, mi-a adus o satisfacție în suflet. Singurul meu obiectiv a fost să îi dau un exemplu fetiței mele. Să îi arăt că poți să fii un om bun și că poți să câștigi concursul fiind un om bun”, a declarat Augustin Viziru.

Ce i-a spus Neti Sandu lui Augustin Viziru

Legat de "a fi bun", Augustin Viziru a povestit o experiență pe care a trăit-o ca pe o revelație și care are legătură cu Neti Sandu, celebra astroloagă de la PRO TV. „În urmă cu cinci ani, Neti Sandu mi-a spus așa, înainte să întru în finală: «Augustin, te rog nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică că pățești ceva rău». Și așa a fost, mi-am tăiat mâna. După tot timpul ăsta, am sunat-o să îmi explice. Că nu cred eu în astre, în cifre și așa mai departe. Și mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus: «Augustine, fii bun! O să ai parte de foarte multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia». Și eu, din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun. Și incredibil, dar adevărat, am dus jocul asta la bun sfârșit fiind corect sută la sută”, a povestit Augustin la testimoniale.

Citește și:

EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

5 mistere după finala sângeroasă de la "Ferma Vedetelor"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1