Ce i-a replicat Delia unui fan care i-a spus că e bătrână

deeee.jpg

Delia Matache, criticată de fani
Foto Instagram

Delia Matache (35 ani) se află în vacanţă în Maldive alături de soţul ei, dar chiar şi acolo, primeşte mesaje care o înfurie. Recent, unul dintre prietenii ei virtuali i-a lăsat un comentariu la o fotografie publicată de vedetă, care a făcut-o să explodeze pe Instagram.

Artista primeşte des replici răutăcioase sau jigniotoare, la care, deseori, alege să răspundă pe un ton ironic. Suprinsă într-o fotografie de pe celebra plajă, Delia a primit o remarcă privitor la faptul că imbătrâneşte, iar ea i-a explicat că este ceva firesc.
“Se vede că eşti bătrână. Nu te mai machia. E doar un sfat. Te pup”, i-a scris unul dintre aceştia pe Instagram, printre alte comentarii mai acide.

Zoom
Delia Matache
Foto Instagram

Artista le-a răspuns mai multor prieteni virtuali care i-au comentat, fără răutate, că acesta este cursul vieţii şi că, le doreşte şi lor să ajungă la această vârstă.
„Păi şi dacă eşti bătrână nu te mai dai cu rimel, cu ruj? Gata? S-a terminat viaţa? Copilaş drăgălaş, bătrâneţea e un proces absolut firesc. Îţi doresc să o apuci”, i-a răspuns Delia.

loading...
Loading...

Citește și

  • delia

    Delia este una dintre cele mai apreciate artise atuohtone, precum și una dintre cele mai „scumpe” cântărețe când vine vorba de susținerea concertelor, dar munca pe care o realizează este cea care i-a adus succesul. Totuși, multă lume se întreabă dacă și-ar dori un copil.

  • delia

    Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale momentului și jurat la emisiuile „iUmor” și „X-Factor”. Ea formează de mult timp un cuplu cu Răzvan, dar nu a lăsat niciodată impresia că intenționează să aibă un copil în viitorul apropiat.