Ce-i mai prieşte lui Bahmu viaţa fără televiziune! Cu ce se ocupă acum

dsc_3567.jpg

Adriana Bahmuteanu, demisie, Antena Stars, lansare, eveniment, dieta, trucuri vedete, vegetariana
Annes şi Bahmu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anul Nou a început cu vestea-şoc că Adriana Bahmuţeanu renunţă la televiziune, domeniu care i-a adus mult timp glorie şi bani. Click! a întâlnit-o pe vedetă la un eveniment organizat la Ploieşti, unde Bahmu a fost în mare vervă. Iată cum e viaţa ei dincolo de micul ecran!

Există viaţă şi după televiziune! Adriana Bahmuțeanu (42 ani) are mai mult timp pentru ea şi pentru cei doi băieţi pe care îi are cu Silviu Prigoană, de când a plecat de lângă Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, alături de care prezenta „Agenţia VIP” la Antena Stars. Totuși, cu cei doi copii o mai ajută nu o bonă, ci un bărbat cumsecade, cumnatul unei apropiate. “Am mai mult timp pentru copii și pentru mine. Am avut nevoie de o pauză, ca să mă ocup de niște proiecte personale. Și le mulțumesc celor din Antenă, că au înțeles acest lucru. Am un <bon> care se ocupă de copiii mei, nu o bonă, cum are toată lumea. Este un domn, are carnet, mașină, îi duce peste tot. Și acum Gabi este la film cu ei, ca să nu se plictisească aici, în mall, unde suntem noi, la eveniment. Băieţii sunt mai relaxaţi lângă un bărbat. În plus, femei care mă ajută mai sunt și mama, și sora mea”, ne-a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, prezentă la Ploieşti la lansarea unui magazin de produse cosmetice.

3_col_bahmu.jpg

Adriana Bahmuteanu, demisie, Antena Stars, lansare, eveniment, dieta, trucuri vedete, vegetariana
Adriana Bahmuţeanu spune că a renunţat la carne acum 4 ani

Şi, parcă în pauza de televiziune, Bahmu s-a mai împlinit puţin la faţă, semn că îi prieşte odihna. Ea ne-a spus şi câteva secrete la îndemâna oricărei femei. Deşi este mare amatoare de farduri şi rujuri, pentru ten preferă produsele naturiste. ”Trucuri de frumusețe? Păi în primul rând nici o femeie nu ar trebui să adoarmă până ce nu se demachiază fie cu ulei de măsline, ulei de floarea soarelui sau pur și simplu cu niște unt. Dimineața, la fel! Apoi e bine să vă dați cu o cremă hidratantă, să striviți pe față o roșie sau o căpșună. Somnul e foarte bun, e un aliat al frumuseții. E important să vă odihniți suficient și să vă hidratați, să beți multă apă. Eu sunt atentă cu alimentația, sunt vegetariană. De 4 ani nu am mai consumat carne și nu-mi mai e poftă, mă simt mult mai bine. Prepar chestii simple, salate în general, iar dacă nu am timp, ronțăi migdale. În cazuri extreme mănânc covrigi cu semințe. Prepar supe de legume și pentru mine, și pentru copii. Ei însă consumă carne”, a declarat Bahmu pentru Click!. Ea ne spune și ce nu trebuie să lipsească din geanta unei femei: ”O ojă, că nu se știe când sare, un ruj, un dermatograf și neapărat un prezervativ”.

2_col_emisiune.jpg

Adriana Bahmuteanu, demisie, Antena Stars, lansare, eveniment, dieta, trucuri vedete, vegetariana
Adriana Bahmuţeanu, alături de Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, pe vremea când erau colegi la Antena Stars

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cristi Brancu (44 de ani), Bianca Sârbu (40 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu (41 de ani) formau, încă din toamnă, un trio formidabil, la cârma emisiunii ”Agenţia VIP” ( Antena Stars). Iată însă că, începând cu ediţia de aseară, Bahmu nu va mai semna condica, spre surprinderea fanilor ei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5