În ce hal s-a îngrășat Gabriela Cristea! Apariție șocantă în emisiune

gabriela_cristea_1.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea (41 de ani)
foto: Arhiva Personală

Gabriela Cristea (41 de ani) este îndrăgită și admirată de fanii emisiunii pe care o prezintă. Totuși, pentru a-și păstra imaginea de vedetă sexy, ar trebui să se mențină suplă.

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a devenit delăsătoare cu propriul ei trup. Ultima apariție în emisiune a prezentatoarei a șocat audiența.

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea a luat câteva kilograme în plus
foto: captură/ Antena 3

 

Gabriela Cristea s-a îngrășat vizibil. Nici rochia largă nu mai ascunde kilogramele în plus cu care se luptă vedeta. În ultima vreme au apărut numeroase zvonuri că ar fi însărcinată, însă acest lucru nu a fost confirmat de către prezentatoare. 

Loading...

Citește și

  • Trudeşte în ”Ferma vedetelor” de la ProTv pentru a pune mâna pe marele premiu, însă, s-ar putea să nu se mai aleagă cu nimic. Fosta sa soţie, Gabriela Cristea, l-a dat iar în judecată pe Marcel Toader, după ce a tot încercat să-şi recupereze cei 400.000 de euro pe care i-a investit într-o afacere.

  • gabrieal cristea

    Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. Mai mult, ea este veterana postului Kanal D, căci se află acolo încă de la înființarea postului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1