Ce frumos vorbește Adi Sînă despre soacra lui: «Vreau să-i mulțumesc pentru tot»

adi-sina.jpg

Adi Sînă își complimentează soacra la tv
Foto: Sever Gheorghe

Adi Sînă a vorbit foarte frumos despre soacra lui, la tv, în cadrul emisiunii moderate de de Cătălin Măruță. Adi Sînă și Anca Serea vor deveni părinți pentru a șasea oară, iar fiindcă îngrijirea și creșterea lor nu este una ușoară, cei doi părinți beneficiază de ajutorul și susținerea mamei Ancăi.

Cu acest prilej, Adi Sînă a ținut să-i mulțumească mamei soacre pentru tot ajutorul acordat de-a lungul anilor. Artistul o apreciază pe mama soției sale în special datorită faptului că este energică și plină de viață.

„Când o vezi aşa sprintenă… Deşi spune că nu mai poate… Merge cu maşina, conduce aşa (….) Vreau să-i mulţumesc. Dacă te uiţi, cu drag o spun. Mulţumesc din suflet pentru tot, pentru tot ajutorul şi pentru toate cinele bune”, a declarat Adi Sînă la Pro tv.

61957144_671951129932453_3589864190783601135_n.jpg

Ce familie frumoasă are Anca Serea
Foto Instagram

De curând, fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că nu a apucat încă să facă pregătirile pentru venirea bebeluș în familie. „Nu avem nimic pregătit așa, material vorbind, nu am cumpărat mare lucru, nu am păstrat nimic de la ceilați copii, am dat totul. Este fetiță și nu avem dormitorul pregătit pentru că nu avem spațiul în sine, dar am învățat de-a lungul timpului să nu mă mai cramponez de astfel de lucruri care sunt umane și materiale și sunt convinsă că în primele luni o să doarmă cu mine și cu tatăl ei în pat”, a declarat ea.

Câte kilograme a luat în plus Anca Serea în timpul sarcinii

”Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană!”, a declarat cu puțin timp în urmă, Anca pentru click.ro.

Chiar dacă mai sunt doar trei luni până când fetița va veni pe lume, Anca Serea și soțul ei, Adrian Sînă, nu se grăbesc cu amenajarea camerei pentru micuță. “Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, ne-a mai declarat Anca.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1