Ce frumos şi-a îmbrăcat Gabriela Cristea fetiţele la nuntă! Copilele vedetei tv au fost asortate cu mireasa

gabi_cristea_tavi_clonda.jpg

gabriela cristea si tavi clonda nunta
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios la 4 ani după cununia civilă
Foto: arhivă personală

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) în cadrul unei ceremonii religioase restrânse. Şi-au dorit o petrecere relaxată între prieteni cu 50 de invitaţi, aleşi pe o sprânceană, dar la care toată lumea a scos din dressing ţinute de gală. Deşi s-a vrut doar un garden party, doamnele au purtat rochii preţioase şi până şi fetiţele invitate au fost nişte adevărate domnişoare.

Încă se mai aud ecourile petrecerii de sâmbătă seara de la vila gabrielei Cristea şi a lui tavi Clonda din Corbeanca. Muzica a răsunat până în zori, iar invitaţii s-au distrat pe cinste. A fost şi o petrecere la care miri şi naşii nu au putuit să sărbătoarească decât alături de copii. Bella Victoria Margot şi Thea Iris Elena, cele două fetiţe ale vedeti tv au jucat rolul domnişoarelor de onoare la nuntă părinţilor lor.

victoria.jpg

victoria bella margot
Victoria Bella Margot, fiica cea mare a Gabrielei Cristea
foto: captură video

Au purtat rochiţe albe din dantelă şi s-au asortat perfet cu mama lor. la fel de şic a fost şi ţinuta Petrei, fetiţa Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu, părinţii spirituali ai cuplului şi viitorii naşi ai micuţei Iris.

iris.jpg

thea iris elena
Thea Iris Elena, mezina familiei Clonda
Foto: arhivă personală

Copila a purtat o rochiţă cu animal print, asorândi-se cu mama ei, ţinuta fiind aleasă pe acelaşi fond cromatic şi cu costumaţia lui Mădălin Ionescu, care a optat pentru mai multe nuanţe de maro şi cafeniu.

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanu
Cristina Şişcanu, Mădălin Ionescu şi fetiţa lor Petra
Foto: arhivă personală

Invitată la petrecerea mirilor, Oana Roman a venit însoţită de soţul ei Marius Elisei şi de fetiţa lor Isabella. Micuţa a avut o rochie roz diafană şi părut coafat, fiind extrem de încântată de rezultat.

isa.jpg

isabella oana roman
Isabela, fetiţa Oanei Roman şi a lui Marius Elisei
Foto: arhivă personală

De altfel, majoritatea invitaţilor au optat pentru un outfit elegant la biserică şi unul ceva mai casual pentru petrecerea de acasă. 

invitate.jpg

anca ciota adelina pestritu gabriela cristea oana roman cristina şişcanu
Anca Ciota, Adelina Pestritu, mireasa Gabriela Cristea, Oana Roman şi naşa Cristina Şişcanu
Foto: arhivă personală

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy la nuntă 

Deși a optat pentru o rochie îndăzneaţă într+o nuanţă de roz, nașa Cristina Șișcanu a reușit, fără să vrea, să între în competiție cu mireasa Gabriela Cristea, care nu a mai avut toți ochii ațintiți asupra sa, ci a împărțit privirile publicului cu prietena ei bună, care s-a prezentat la nuntă cu o ținută spectaculoasă, inspirată din outfiturile purtate de mebrii caselor regale. 

cristina-siscanu-gabriela-cristea-nunta.jpg

madalin ionescu gabriela cristea tavi clonda cristina siscanu
Mirii şi naşii, la biserică
Foto: Instagram

În marea zi în care i-a jurat iubire veșnică partenerului ei, Tavi Clonda, și în fața lui Dumnezeu, Gabriela Cristea a ales să îmbrace o rochie de mireasă simplă, elegantă, cu un decolteu amețitor, care a făcut subiectul unor controverse, având în vedere că rochia părea că nu prea mai poate face față sânilor vedetei TV. 

    

 

Citeşte şi:

 

Cristina Șișcanu, ținută ca la petrecerile regale la nunta Gabrielei Cristea. I-a ieșit sau a dat-o în bară?

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

 

 

 

   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1