Ce frumos au crescut copiii foştilor iubiţi Romaniţa Iovan şi Irinel Columbeanu!

albert-iovan-acum.jpg

Albert Iovan, un tinerel superb: freză modernă, ochi albaştri şi geacă de 350 de euro
Fotografii: Mihai Ionescu/Instagram

În urmă cu trei decenii, Romaniţa Iovan şi Irinel Columbeanu trăiau o poveste de dragoste şi se ajutau reciproc în afaceri. Creatoarea de modă a fost prima iubită celebră a afaceristului de la Izvorani, iar cei doi au rămas prieteni şi în ziua de azi. Copiii lor, Albert şi Irinuca, au devenit şi ei, vrând–nevrând, personaje mondene, iar Click! îţi arată ce frumos au luat avânt spre adolescenţă.

Ce au în comun Albert Iovan şi Irina Columbeanu? Multe, am spune noi, şi iată de ce. Amândoi au 12 ani împliniţi, studiază la şcoli private din Bucureşti, Albert, la International British School of Bucharest, Irinuca, la Şcoala Franceză, sunt preocupaţi de modă, căci le plac hainele de firmă, au o grămadă de activităţi extraşcolare lăudabile, sunt fani ai reţelelelor sociale, în special Instagram, dar au fost şi greu încercaţi de viaţă.

irina-columbeanu-mr-pink.jpg

Irinuca se înțelege de minune cu tatăl ei vitreg, miliardarul chinez Mr. Pink
Foto Instagram

Albert şi-a pierdut tatăl în 2014, când pilotul Adrian Iovan s-a stins în urma accidentului aviatic din munţii Apuseni, iar Irinuca a suferit în urma divorţului părinţilor ei (n.r. în 2011), Irinel (61 de ani) şi Monica Columbeanu (31 de ani), mai ales că ani buni, până când să cadă la pace, cei doi şi-au disputat custodia ei în instanţă.

romanita-iovan-irinel-columbeanu.jpg

Romanița Iovan a fost prima iubită celebră a lui Irinel Columbeanu
Foto: Arhivă

Timpul a vindecat însă orice rană, iar acum cei doi preadolescenţi sunt fericiţi cu noile familii. Irinuca are o a doua casă în SUA, la Malibu, acolo unde mama ei şi-a refăcut viaţa cu Mr. Pink, afaceristul chinez care i-a pus Monicăi la picioare o vilă de 3,5 milioane de dolari, o viaţă liniştită şi un viitor roz, iar Albert se înţelege perfect cu avocatul Iulian Gogan, bărbatul care formează un cuplu discret şi sudat cu mama lui. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Romaniţa în timp ce mergea să-şi ia fiul de la şcoală, iar înfăţişarea “micuţului” Albert ne-a atras atenţia în mod plăcut. Puştiul s-a transformat peste noapte într-un tânăr superb, înalt, cu freză cool şi haine moderne, geaca de schi pe care o purta fiind extrem de populară în acest sezon. Brandul este Superdry, modelul, Japan Edition, şi costă 350 de euro. De remarcat că şi Romaniţa arată de milioane la 56 de ani, reuşind să-şi păstreze trupul de fotomodel, din tinereţe.

irinel-columbeanu-romanita-iovan-iulian-gogan.jpg

După divorțul de Iovan, Romanița și-a refăcut viața alături de avocatul Iulian Gogan
Foto: Arhivă

Dar şi Irinuca s-a transformat într-o adevărată domnişoară, care se bucură de popularitate în mediul online, căci vlog-ul ei este extrem de bine primit de către adolescenţi. Irina este activă şi pe Instagram, iar în ultimele luni ne-a ţinut la curent cu activitatea ei din SUA, căci a fost într-o vizită prelungită la mama ei. Fetiţa s-a ataşat extrem de mult de tatăl vitreg Mr. Pink şi apare alături de acesta în mai multe fotografii înduioşătoare. Se îmbrăţişează ca o adevărată familie, iar din cadru nu lipseşte nici micuţul Anthony, fratele ei vitreg, fiul pe care Mr. Pink îl are dintr-o relaţie anterioară. Probabil, la vederea acestor imagini, Irinel cu un ochi râde, cu unul plânge. El şi Monica au discutat despre mutarea definitivă a Irinei, în America, şi iată că acest pas pare tot mai aproape să se înfăptuiască.

Romaniţa şi Irinel s-au iubit acum 30 de ani

Creatoarea de modă, prima iubită celebră a lui Irinel Columbeanu, nu a vorbit prea des despre relaţia ei cu afaceristul de la Izvorani. Atunci când a făcut-o însă, a lămurit toate aspectele. „Pe Irinel l-am cunoscut în ’89, dar nimeni nu are o poză cu noi. Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, spunea Romaniţa într-un interviu pentru publicaţia “Kamikaze”.

Loading...