Ce frumos au crescut copiii Andreei Berecleanu! Fiica știristei studiază în Londra

andreea-berecleanu-copii.jpg

andreea berecleanu impreuna cu petru si eva
Andreea Berecleanu e foarte mândră de copiii ei, Eva și Petru
foto: arhivă personală/Instagram

De când fiica ei s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu, Andreea Berecleanu a fost foarte discretă pe rețelele sociale în ceea ce-i privește pe copiii ei. Cum primul semestru s-a încheiat, iar familia s-a reunit pentru o scurtă vacanță, știrista a făcut publică o imagine superbă cu Eva și Petru.

Eva (17 ani) și Petru (13 ani), copiii Andreei Berecleanu (43 de ani) din căsătoria cu fostul ei coleg, Andrei Zaharescu, s-au transformat în niște adolescenți încântători. Dovadă stă imaginea publicată de prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Antena 1 pe contul personal de Instagram.

”Ne-am înghesuit ca să intrăm în cadru”, a scris Andreea în dreptul imaginii, iar prietenii virtuali ai jurnalistei s-au înghesuit cu aprecierile. Fotografia a adunat peste 12.000 de inimioare și aproape 130 de comentarii. ”Ok, și eu acum d ela cine să nu-mi iau ochii?”, a fost, fără îndoială, cea mai simpatică replică.

Andreea Berecleanu și-a retras copiii din școlile de stat

În toamna anului trecut, Eva s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu. În țară, fiica Andreei ieșise deja de câțiva ani din sistemul de stat. ”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor”, a explicat Andreea în urmă cu ceva timp.

Când a considerat că s-a umplut paharul, Andreea a luat decizia de a-i retrage de la școlile de stat și de a-i înscrie într-o instituție privată, cu predare în limba engleză.

”Școala britanică este complet diferită de școala românească. Toate materiile sunt studiate în limba engleză, examenele sunt aceleași ca și pentru nativi. Inclusiv corectarea anumitor testări  se face de către o comisie britanică. Abordarea este diferită, conținutul informației este privit din altă perspectivă, nu neapărat mai ușoară, dar cu siguranță mai prietenoasă și mai logică decât în manualele romanești”, a detaliat știrista într-un interviu pentru Cristinastanciulescu.ro.

 

Citește și:

Andreea Berecleanu, adevăratul motiv al divorţului de Zaharescu

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu. Confesiunea ştiristei

Loading...

Citește și

  • berecleanu sot

    Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

  • Andreea Berecleanu si Constantin Stan

    Andreea Berecleanu (43 de ani) și Constantin Stan (61 de ani) sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 s-au cununat religios. Formează o echipă şi acasă, și la serviciu, unde celebra prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 îl ajută pe medicul estetician cu tot ce ține de partea de comunicare. Astăzi, 6 iunie, am găsit-o pe frumoasa vedetă în clinica soțului ei, din zona Herăstrău, şi am stat de vorbă despre viaţa ei de dincolo de micul ecran.