Ce frumos arată pereții grădiniței lui Pepe! Cine s-a ocupat de desene

pepe_gradinita_01.jpg

pepe gradinita
Pepe și Raluca Pastramă își deschid grădiniță
foto: arhivă personală

Pepe ne-a demonstrat de multe ori că este un familist convins! Muncește pe brânci în televiziune, are spectacole în toată țara, dar își face timp și să supravegheze lucrările la grădinița de administrarea căreia se va ocupa soția artistului.

Pepe și Raluca Pastramă au intrat în linie dreaptă cu grădinița pe care o vor deschide în vila în care a copilărit soția cântărețului. Din cele mai recente imagini publicate de vedeta Antenei 1 pe pagina sa de Facebook fanii pot vedea ce frumos s-a dezvoltat afacerea familiei.

Pereții sunt pictați cu note muzicale.

pepe_gradinita.jpg

pepe gradinita
Tema desenelor este, așa cum era de așteptat, muzica
foto: arhivă personală

 

“Desenele de pe pereți au fost făcute de o doamnă pictor. A muncit cam o lună, o lună și jumătate la toată arta care se vede acolo. Nu a avut un program fix, într-o zi stătea mai mult în altă zi mai puțin. Vreau să îți zic că de vreo șapte-opt luni muncesc la afacerea asta, iar prețul investiției nu am stat să îl calculez”, a declarat Pepe pentru Click!

Ideea grădiniței i-a venit Ralucăi, dar hotărârea a fost luată în familie. ”Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, a explicat Pepe.

 

Loading...

Citește și

  • N-am glumit când v-am spus că Pepe e familist convins şi că munceşte pe brânci pentru soţia şi fiicele lui. Aşa că, tot la ele s-a gândit când a decis să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se va ocupa, în totalitate, jumătatea lui, Raluca. Vedeta Antenei 1 ne-a arătat ce frumos a amenajat interioarele pentru micuţi.

  • Nu sunt numai bombe sexy pe Litoral, ci şi familişti care au ochi doar pentru neveste şi copii. În această categorie intră şi simpaticii Pepe şi Horia Brenciu, pe care fotoreporterii Click! i-au surprins la mare în cea mai frumoasă ipostază: cea de tătici devotaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1