Ce frumoase sunt fetiţele lui Mihai Morar! Au împlinit 8 ani

morar12-13-vedete-mihai-mor.jpg

mihai morar radio tv realizator
Mihai Morar are emisiuni atât la radio, cât şi la tv
foto: arhiva personală

Mihai Morar este un norocos. În urmă cu opt ani i-a tremurat sufletul de emoţii şi de griji, atunci când au venit pre lume înainte de termen cele două fetiţe ale sale. Acum, prezentatorul tv este mândru de copiii lui şi a împărtăşit cu toată lumea bucuria de a le avea în casă pe Mara şi Cezara.

Mihai Morar este un om împlinit, iar această mulţumire sufletească a sa vine şi din faptul că realizatorul tv are o familie frumoasă. Duminică (23 noiembrie) a fost o zi specială în familia vedetei tv. Cele două fetiţe ale omului de radio şi tv au împlinit vârsta de 8 ani, iar tatăl lor a scris un mesaj emoţionant pe pagina lui de Facebook. 

fetite_morar.jpg

fetite mihai morar aniversare 8 ani mara si cezara
Cele două fetiţe ale lui Mihai Morar, la aniversarea de 8 ani
foto: arhiva personală

"Opt ani de când minunile există. «Morar 1» și «Morar 2». Două brățări prinse, înainte de soroc, de niște încheieturi incerte. 1250 grame și 1850 de grame. Două cocoloașe nedefinite, ceva între spirit și materie.Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei și de a o împrăștia, apoi, viral, în lumea asta tristă. Fiecare prunc născut prematur e o lecție despre triumful vieții. Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ. Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer și a o transforma în Viață. Încleștarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului. Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecția omuleților născuți prematur rușinează inconștiența și ușurința cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: fața Pământului, dreptul la Viață, natura umană. Copiii născuți «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naște o «minune», ni se dă o șansă pentru o nouă lume. La mulți ani, Mara și Cezara! Voi sunteți două. Vă mulțumesc, Tatăl vostru", a noitat Morar emoţionant pe Facebook. 
 
Loading...
 
 

Citește și

  • mihai morar nas de botez

    Prezentatorul tv s-a aflat din nou în ipostaza de părinte spiritual. Dacă anul trecut boteza un copil, în America, vineri ( 2 septembrie) omul de televiziune şi soţia lui, împreună cu cele două fetiţe gemene, au creştinat o fetiţă la Timişoara.

  • Mihai Morar, Daniel Buzdugan, radio ZU, scandal rasim, sanctiune, Kamara, Congo

    Nu mai au liniște din 26 mai, de când remarcile rasiste pe care le-au făcut în emisiunea “Morning Zu” au aruncat Internetul în aer. Cei doi realizatori, Mihai Morar (34 de ani) și Daniel Buzdugan (41 de ani), și-au pus țara în cap, dar mai ales pe artiștii de culoare de la noi, din cauza unor comentarii cum rar s-au mai auzit în audiovizual. În direct la Radio ZU, cei doi i-au numit pe fotbaliștii și pe suporterii congolezi, „maimuțe”, “gorilieni”, “cimpanzei”. Solistul Kamara și-a exprimat primul dezgustul.

  • mihai morar nas de botez

    Mesajele au curs vineri (14 octombrie) pentru Mihai Morar. Omul de radio şi tv a împlinit 35 de ani, iar cadourile au început să sosească pentru el încă de la miezul nopţii. Cele mai frumoase sunt cele pe care le-a primit de la gemenele sale, Mara şi Cezara. Fetiţele i-au dăruit un cadou simbloic, care i-a "topit" inima prezentatorului.

  • Prezentatorul emisiunii "Răi da'buni", Mihai Morar, a postat pe internet o fotografie însoţită de un mesaj emoţionant. Vedeta Antenei 2 şi-a surprins plăcut prietenii virtuali cu o fotografie pisica părinţilor săi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1