Ce frumoase s-au făcut fetiţele minune din televiziune. Cât au crescut Bianca Neagu, Nicole Cherry şi Andra Gogan

Bianca Neagu, acum în vârstă de 23 de ani, şi-a făcut debutul foarte devreme, la numai 8 ani, în telenovela „Numai iubirea” (Acasă TV), cu rolul Biancăi Bratu, fiica personajului principal interpretat de Alexandru Papadopol. Dar aţi mai văzut-o şi în „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”.

Bianca ne-a vorbit despre planurile de viitor. „Sunt studentă la psihologie. Vreau să dau şi la UNATC. Momentan aştept noi proiecte, fac şi design vestimentar”, ne-a povestit artista care s-a transformat într-o tânără superbă.

6-33.jpg

Bianca Neagu (23 de ani) este de nerecunoscut. La 8 ani juca în serialul ”Numai iubirea” (Acasă TV)

Iar pe Nicole Cherry (20 de ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Janina Ghinea, o ştim de la 14 ani, din 2013, când a impresionat o ţară întreagă cu melodia “Memories”. Era simpatică, haioasă şi foarte cool, iar porecla “Cireşica” i s-a potrivit perfect. La şase ani de la prima piesă, solista cu înălţime de doar 1,55 metri a început să se pozeze în ipostaze sexy, având un trup armonios.

6-5.jpg

Nicole Cherry (20 de ani) e în toate topurile muzicale. La 14 ani, a dat lovitura cu piesa ”Memories”

Cel care a ajutat-o să dea din coate în această lume sclipicioasă a show-biz-ului este tatăl ei, George Ghinea. Cântăreaţa se află acum în toate topurile muzicale cu piesa ”Dansează amândoi”, care i-a adus, pe Internet, peste 40 de milioane de vizualizări, un adevărat record muzical. Piesa e cu bătaie lungă, versurile amintind de prietena ei de suflet care i-a ”suflat” iubitul.

6-7.jpg

Jennifer Dumitraşcu (17 ani) şi- a încercat norocul la ”Vocea României Junior” (PRO TV). La 6 ani juca în ”Îngeraşii” (Acasă TV)

Cât o priveşte pe Jennifer Dumitraşcu sau Carina din telenovela de succes ”Îngeraşii”, difuzată în 2008 , de postul Acasă TV, blondina a împlinit 17 ani, în urmă cu trei luni. Deşi acum este o adevărată domnişoară, ea şi-a păstrat candoarea şi zâmbetul ştrengăresc. A mai cochetat cu actoria şi în serialele  „Aniela” şi „Pariu cu viaţa”, însă şi-a închiriat vocea şi în filmele şi în serialele pentru copii şi adolescenţi: ”Întors pe dos”, „În căutarea lui Dory” şi ”Cartea Junglei”. Cel mai mare vis al ei este să ajungă un artist complet. În urmă cu doi ani, ea şi-a încercat norocul la “Vocea României Junior”, alegând echipa lui Marius Moga.

6-111.jpg

Andra Gogan (21 de ani) are acum propria emisiune la TVH. Andra Gogan - 8 ani, la debut

Dar şi solista Andra Gogan (21 de ani) s-a făcut remarcată pe când era de-o şchioapă, dublând cu vocea nenumărate personaje Disney, fiind atât Doctoriţa Pluşica cât şi Prinţesa Sofia. A prins un loc şi în Cartea Recordurilor, împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru “Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 minute - 55 melodii) şi „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.Andra are şi propriul show, la TVH, de luni până duminică, de la orele 20.00, în cadrul căruia îi învaţă pe adolescenţi paşi de dans modern, dar şi cum să navigheze pe Internet. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1