Ce frumoasă s-a făcut fetița pe care o au Dorina Chiriac și Florin Piersic jr.

dorina_chiriac_florin_piersic_jr.jpg

Dorina Chiriac Florin Piersic jr
Dorina Chiriac și Florin Piersic jr. au format unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz acum mai bine de zece ani
foto: Antena 1

Acum zece ani venea pe lume Sonia Piersic, fiica actorilor Dorina Chiriac (43 de ani) şi a lui Florin Piersic jr. (47 de ani). Vă prezentăm imagini recente cu puştoaica, care este elevă în clasa a treia la o școală particulară din Capitală.

Actrița Dorina Chiriac a acceptat să apară pe coperta revistei „Tango - Marea dragoste”, alături de fiica sa, Sonia. Copilul pe care îl are cu Florin Piersic jr. este deja domnișoară în toată regula și seamănă foarte bine cu mama.

Actrița și-a dorit să devină mamă, dar nu și soție

dorina_chiriac_sonia_piersic.jpg

dorina chiriac fiica sonia piersic
Dorina Chiriac este foarte apropiată de fiica ei, Sonia Piersic. cele două sunt cele mai bune prietene
foto: revistatango.ro

 

„Pentru mine deciziile au fost întotdeauna într-o secundă. Şi când vin, şi când plec, eu iau deciziile într-o clipă. Atunci am zis: Doamne, asta-mi trbuia mie acum?! Cred că tatăl a tăcut mult timp, aşa fără nici o expresie. Apoi a zis calm: «O să avem un copil». Mai nostimă a fost reacţia din familie, eu am două surori, cărora le-am spus: «O să am un bebe!». «Hiii, te măriţi!», au răspuns ele. «Nu, o să am un bebe», le-am zis, că nu le am eu cu măritiţul”, a povestit actrița Dorina Chiriac, pentru revista „Tango - Marea dragoste”.

Sonia Piersic seamănă foarte mult cu mama ei

dorina_chiriac_florin_piersic_fetita_sonia.jpg

Dorina Chiriac Florin Piersic fiica
Dorina Chiriac și Florin Piersic jr. au păstrat o relație foarte apropiată, de dragul fetiței lor, Sonia
foto: Click!

 

„Iată ce cred eu că este familia: Familia e nucleul de iubire şi încredere. E locul la care te întorci ca să te hrăneşti cu astea două. Acolo unde găseşti constant iubire şi încredere, acolo e familia. Eu am noroc cu o aşa familie. O am pe Sonia mea. Pe tatăl ei. Îmi am surorile, îmi am părinţii. Îl am pe fratele Soniei şi pe mama lui. Am cununat şi am nepot. Şi pe toţi bunicii copiilor noştrii. Ăsta e nucleul meu de iubire şi încredere. La asta mă întorc. Şi am prieteni. Şi am teatrul”, a mai spus Dorina, pentru revista „Tango - Marea dragoste”.

Loading...

Citește și

  • dorina chiriac

    Cazul copiilor familiei Bodnariu preluați de autoritățile norvegiene din cauza unor presupuse violențe ale părinților a generat multă emoție în țara natală a tatălui copiilor. Pe rețelele sociale, românii s-au împărțit în două tabere, unii acuzând autoritățile norvegiene de abuz, alții denunțând practica neaoșă a ”educației prin bătaie”, a palmei la fund care disciplinează puștii neascultătorii.

  • Fanii comediei spumoase regizate de iubita lui Adrian Sârbu au toate motivele să privească optimist spre 2016. Primăvara anului care stă să înceapă va aduce partea a doua a filmului ”Selfie”. Este vorba despre ”Selfie 69”, iar fanii fenomenului pot urmări deja primele imagini filmate, inclusiv una din scenele de sex dintre Sali Levent și frumoasa Silvia Busuioc.

  • Florin Piersic este unul dintre puţinii oameni care se pot lăuda cu faptul că au gustat din "elixirul tinereţii". Chiar dacă este vorba de filmul cu acelaşi nume al lui Gheorghe Naghi, din 1975, actorul nu îşi arată, în ruptul capului, vârsta pe care a împlinit-o săptămâna aceasta. Secretul lui? Dragostea pentru actorie şi o familie fericită, cu nepoţi frumoşi şi isteţi.

  • Florin Piersic este un tată exemplar pentru cei doi băieţi ai săi, Dani (38 de ani) şi Florinel (46 de ani), iar după nepoţi este topit, aducându-le mereu cadouri, din turnee. Mărgelatu, cum i se mai zice maestrului, îi dau lacrimile când vorbeşte despre urmaşii lui.

  • Florin Piersic (80 de ani) este Omul recordurilor. A jucat în 55 de filme şi în peste 50 de piese de teatru, performanţă pentru care, de altfel, a şi fost premiat luni, la Gala Gopo. Şarmantul actor a iubit cu patimă zeci de femei şi s-a căsătorit de trei ori, însă doar una dintre marile iubiri a venit la Teatrul Naţional.

  • florin piersic

    Ursitoarele au fost darnice cu Florin Piersic. I-au dăruit şarm, talent şi frumuseţe, aşa că femeile făceau coadă la uşa lui. Povestea lui de amor cu Angela Similea a fost de notorietate, însă Mărgelatu’ a găsit loc în inimă pentru mult mai multe doamne fermecătoare. La ceas aniversar, pentru că miercuri va împlini 80 de ani, Click! te invită să afli toate secretele marelui actor.