Ce frumoasă e mama lui Dorian Popa! Seamănă artistul cu ea?

dorian_next_star.jpg

dorian popa accident next star
Dorian Popa face parte din juriul emisiunii Next Star
foto: arhiva personală

Premieră pe scena "Next Star"! În ediţia specială dedicată momentelor artistice în familie, Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminița Popa.

Mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța și, vreme de alți 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanța. femeia care i-a dat viaţă artistului a atras imediat toată atenţia supra ei, cucerind publicul prin eleganţă.   

mama_dorian.jpg

dorian popa mama luminita popa soprana
Dorian Popa şi mama lui, soprana Luminiţa Popa, în premieră pe scenă
Foto: Antena 1

"Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea. Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la granița dintre muzica pop și cea clasică, «Vivo per lei», pe care am învățat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic. Dacă am avut emoții? (râde) Mama a avut emoții mai mari decât ale mele! Asta și din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon. Ne-am ținut de mână pe scenă, ne-am încurajat și a ieșit totul foarte bine”, a povestit Dorian Popa.

dorian.jpg

dorian popa mama luminita popa soprana
Dorian şi mama lui, primul duet
Foto: Antena 1

În ediția specială a show-ului “Next Star”, jurații, dar și alte vedete, vor urca pe scenă alături de membri ai familiei sau prieteni, pentru momente artistice în premieră. Alături de cine anume vor cânta ceilalți jurați – Alina Eremia, Pepe și CRBL -, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, la Antena 1. 

Loading...
 
 

Citește și

 • dorian popa

  A făcut din nou „pariu cu viaţa” şi se pare că i-a ieşit! După ce a cântat în LaLa Band, a jucat în telenovele, a fost DJ la Kanal D, a plecat în junglă cu Pro TV–ul şi apoi prin ţară cu Super Trip, Dorian Popa (26 de ani) a semnat mai deunăzi un nou contract de câteva mii de euro pe lună cu postul din Băneasa.

 • dorian popa

  Dorian Popa (27 de ani) este unul dintre cei mai râvnit artiști din România. Este multitalentat și are o carieră înfloritoare atât în lumea actoriei, cât și în industria muzicală. Totuși, fanii nu știu prea multe detalii despre viața personală, pe care încearcă să o păstreze departe de ochii presei.

 • dorian popa

  Dorian Popa muncește pe brânci pe toate planurile. Cum în ultima vreme lumea s-a obișnuit să-l vadă în show-urile televizate mai degrabă decât pe scenă, se pare că artistul vrea să schimbe balanța și pregătește lansarea unei piese în colaborare cu What’s Up, Marius Ivancea pe numele lui din buletin, interpretul hitului ”Taxi”.

 • dorian popa iubita claudia

  Deși este implicat într-o relație serioasă cu o femeie frumoasă, Claudia, iar el este unul dintre cei mai de succes artiști, Dorian Popa nu se grăbește să devină tată, iar motivul lui ar putea surprinde.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1