Ce frumoasă e Iulia Albu în spatele machiajului extravagant

12-13-2.jpg

Așa arată Iulia, când vrea să șocheze

Iulia Albu (38 de ani) a renunțat, pentru o zi, la machiajul nonconformist, recenta ei fotografie de pe conturile sociale adunând zeci de aprecieri din partea fanilor.

Iulia, fosta jurată de la ”Bravo, ai stil!”, (Kanal D), adoră să șocheze la evenimentele mondene, unde, în urmă cu câțiva ani, își aducea și găina. De altfel, înaripata avea să îi și strice vedetei căsnicia cu celebrul designer de încălțăminte Mihai Albu, cu care are o fetiță, Mikaela, în vârstă de 9 ani.

Mihai a povestit în 2013, anul despărțirii de Iulia, despre problemele de cuplu: ”Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală, nu doar cu mine, ci cu toată lumea. Am fost fericit în căsătoria cu ea până la apariția găinii, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul casniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze, că mă deranjează e altceva”, a declarat Mihai Albu la PRO TV. 

12-13-1.jpg

Este bună și de fotomodel

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1