Ce frumoasa e fetiţa lui Connect-R! Maya a împlinit doi ani

connect-r_si_maya.jpg

connect-r maya aniversare doi ani
Connect-R şi Maya seamănă ca două picături de apă
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Connect-R este cel mai fericit tătic de fetiţă! Astăzi (25 ianuarie) micuţa Maya împlineşte doi ani, motiv suficient pentru artist să se laude cu prinţesa lui, care îi seamănă leit.

Micuţa Maya, fiica lui Connect-R şi a Mishei, împlineşte, luni (25 ianuarie), doi ani, iar în casa artistului este sărbătoare mare. Viaţa artistului s-a schimbat mult de când a cunoscut-o pe soţia lui. În urmă cu doi an, lui Connect-R i se împlinea cel mai mare vis.  Misha o aducea pe lume pe Maya, la o clinică privată din Capitală. Timpul s-a scurs, iar acum Connect-R îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru familia frumoasă pe care o are.

fetita_connect_r.jpg

connect-r maya aniversare doi ani
Fetiţa lui Connect-R îi seamănă leit artistului
foto: arhiva personală

"Doi ani de când lumea mea e alta! La mulţi ani Maya! Te iubește tata!", a scris aristul emoţionat pe contul lui de Facebook în dreptul unei fotografii în care îşi copleşeşte fiica cu sărutări. Artistul are toate motivele să o răsfeţe pe copilă, având în vedere că Maya a crescut armonios şi e frumoasă ca o păpuşică. 

Cântăreţul este topit după fiica sa, iar contul lui de pe reţelele de socializare este plin cu fotografii în care apare Maya. Connect R, în vârstă de 33 de ani, şi Misha, soţia de 24 de ani, s-au căsătorit toamna trecută. Connect-R şi-a botezat fiica la Biserica Sf. Nicolae Tabacu, iar naşii au fost Pepe şi Raluca.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1