Ce frumoasă e Crina Abrudan în rochie de mireasă! Face repetiţii pentru nuntă?

crina_abrudan.jpg

crina abrudan mireasa rochie eli laslean
Crina Abrudan a îmbrăcat rochie de mireasă într-o prezentare
foto: arhiva personală

A schimbat pupitrul ştirilor cu podiumul de modă! Crina Abrudan (38 de ani) a renunţat la televiziune, dar ar putea începe oricând o carieră în modelling. Dimensiunile o recomandă, este înaltă şi are o siluetă de vis aşa că nu degeaba celebra creatoare de modă Eli Lăslean a apelat la serviciile ei. Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă într-o prezentare de modă aniversară a designerului.

Crina Abrudan s-a retras de pe micile ecrane la scurt timp după ce a început o relaţie cu fotbalistul Gabi Popescu. Blonda era prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, iar de mai bine de trei ani s-a retras din această lume şi ne transmite semnale că vrea să se facă fată de casă. Vedeta a fost invitată la gala aniversară la care Eli Lăslean a sărbătorit 25 de ani de carieră şi cu această ocazie a făcut furori într-o rochie de mireasă, semnată de celebra creatoare de modă.

crina.jpg

crina abrudan rochie de mireasa
Crina Abrudan are o releţie de şapte ani cu fostuol fotbalist Gabi Popescu
foto: arhiva personală

Apariţia Crinei a ridicat însă şi semne de întrebare cu privire la o eventuală nuntă a vedetei cu Gabi Popescu şi acest lucru nu ar fi nicidecum exclus mai ales că cei doi sunt împreună de şapte ani şi locuiesc sub acelaşi acoperiş. Crina şi fostul fotbalist şi-au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor, dar ne lasă să înţelegem că sunt pregătiţi să treacă la un alt nivel. 

Loading...

Citește și

  • crina abrudan

    Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

  • crina abrudan gabi popescu impacare relatie sarbatori oradea parinti

    A trecut un an de când Crina Abrudan (36 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă. Nu la fel de disponibilă este şi din punct de vedere sentimental. După o perioadă tensionată cu Gabi Popescu (39 de ani), ştirista este convinsă că a rezolvat neînţelegerile dintre ei.

  • S-au despărţit anul trecut, deşi aveau planuri de nuntă, însă Cupidon  s-a „descurcat" şi i-a readus împreună. Crina Abrudan şi Gabi Popescu formează din nou un cuplu, iar fotoreporterii Click! au realizat primele poze cu cei doi după marea împăcare.

  • crina abrudan vacanta grecia santorini

    Toată lumea o cunoaşte de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, însă de când s-a retras de pe sticlă, Crina Abrudan se ocupa mai mult de treburi casnice. Frmoasa blondină a început toamna în forţă. Dacă ultimele zile din sezonul estival au găsit-o pe plajă, acum vedeta se ocupă să umple cămara pentru iarnă cu murături şi zacuscă.