Ce fiică superbă are Ion Țiriac! Duce o viață de huzur

ioana_1.jpg

ion tiriac ioana copii miliardar
Ioana are 20 de ani
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Discreția l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Țiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaște cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilați doi copii ai magnatului, Karim și Ioana, nu prea știe multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o privește pe Ioana este frumusețea ei, pe care o moștenește, cu siguranță, de la mama sa.

Cu toate că Ion Țiriac (78 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată (în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt), fostul jucător profesionist de tenis are trei copii: Ion Ion (41 de ani), care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim (23 de ani) și Ioana (20 de ani), ambii din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani).

copii_tiriac.jpg

ion tiriac ioana copii miliardar
Copiii lui Țiriac: Ion Ion, Ioana și Karim

 

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, pe vremea aceea. S-au iubit mult și au avut o relație îndelungată în timpul căreia au venit pe lume Karim și Ioana. Ambii copii locuiesc împreună cu mama lor la Monte Carlo, dar au o relație strânsă și cu tatăl lor, venind foarte des în România.

ioana_in_harbour_island.jpg

ion tiriac ioana copii miliardar
Ioana, pe plajă în Bahamas
Foto: Arhiva personală

 

Faptul că au o relație deosebită este confirmat și de mesajul pe care Ioana i l-a scris tatălui pe o rețea de socializare, anul trecut, de ziua lui: „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”.

Așa cum se vede și în fotografiile publicate de Ioana pe o rețea de socializare, tânăra a moștenit atât trăsăturile frumoase ale mamei sale, cât și corpul de invidiat al acesteia. Mai mult, se pare că ea este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de ziarist.

sophie_ayad.jpg

ion tiriac copii sophie ayad
Sophie Ayad, mama Ioanei și a lui Karim
Foto: Arhiva personală

 

Avere de aproape 2 miliarde de euro

„Top 300 cei mai bogaţi români”, realizat de revista „Capital” și publicat în decembrie 2017, este condus, pentru al patrulea an la rând, de Ion Țiriac. Omul de afaceri a acumulat cel puţin 100 de milioane de euro în plus în ultimul an şi a investit în propria reţea de benzinării, pe lângă afacerile din domeniul auto şi al asigurărilor. Miliardarul vrea acum să construiască un campus sportiv universitar. Averea lui Țiriac este estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro.

tiriac.jpg

ion tiriac ioana copii miliardar
Ion Țiriac, cel mai bogat român
foto: Adevărul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5