Ce fiică frumoasă și talentată are Cristina Turcu Preda! "Pentru mine, mama este ca sora mea mai mare"

cristina-turcu-preda.jpg

Cristina Turcu Preda

De cele mai multe ori, copiii cântăreților le calcă părinților pe urme și îmbrățișează aceeași carieră. Fata cunoscutei cântărețe de muzică populară Cristina Turcu Preda, Iuliana, cântă și ea, dar face muzică dance și este prezentatoarea emisiunii "Art Fashion", de la Art FM.

Fiica interpretei de muzică populară Cristina Turcu Preda a lansat două piese „Solos” și „Cea Mai Scumpă Piatră” (feat. Jon Brian) și este prezentatoarea emisiunii "Art Fashion" de la Art FM și am aflat despre ea că în copilărie își dorea să se facă actriță. "De mică visam să devin actriță. Ușor, ușor mi-am descoperit și pasiunea pentru muzică. Părinții nu mi-au impus niciodată o meserie anume. M-au lăsat să îmi aleg singură drumul în viață. Să aleg singură meseria care îmi este dragă. Am crescut într-o familie de muzicieni și acest lucru m-a determinat să fac asta. Întotdeauna mi-am dorit să pot să îi calc pe urme mamei mele și iată că acest lucru s-a întâmplat", ne-a mărturisit tânăra care ne-a povestit și cum este relația cu celebra sa mama.

cristina-turcu-preda-fiica.jpg

Maria Turcu Preda și fiica ei
foto: arhivă personală

"Toată viața am avut și am o relație specială cu mama. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprimă iubirea necondiționată și înțelegerea dintre noi. Mama pentru mine a fost modelul și inspirația mea. Întotdeauna am admirat la ea caracterul ei puternic și felul ei de a fi. Petrecem mult timp împreună și mă sfătuiesc cu ea întotdeauna. Mai bine decât mama ta nu îți poate da nimeni sfaturi personale care să fie în avantajul tău. Mama pentru mine este ca ,,sora mea mai mare" așa cum îmi place mie să îi spun", povestește tânăra solistă.

Cântă dance și este DJ de radio

Iuliana Preda și-a ales numele de scenă drept Julianne P cântă dance și face radio și ne-a povestit ce spune mama ei despre această carieră. "În legătura cu această carieră pe care am ales-o, ea a preferat să mă lase pe mine să îmi descopăr pasiunea și drumul pe care aleg să merg în viată. Niciodată nu mi-a impus o carieră anume, ci din contră a fost lângă mine și indiferent de ce decizie am luat, ea a fost cea care m-a susținut. Când i-am spus că vreau să cânt, mama a fost foarte bucuroasă să vadă că îmi doresc să îi calc pe urme. Deși am ales alt gen de muzică, ea m-a susținut și mă susține în continuare. Nu a avut nimic împotriva acestui lucru. Mama este foarte critică cu mine atunci când este vorba de muzică. Întotdeauna mă sfătuiesc cu ea legat de piese, ea fiind perfecționistă. Pe partea de management nu se implică, insă pe partea de voce și canto da. M-a învățat că "a cânta" inseamnă multă muncă și niciodată nu este suficient. Este o dezvoltare continuă", ne-a spus tânăra solistă.

Loading...