EXCLUSIV EBa și Syda, surprinși prin oraș, cu vieți separate. El își răsfață soția gravidă, ea se relaxează la salon

syda-eba.jpg

Syda cu Sheila, la restaurant, Elena, singură, la salon
foto: BLITZ

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat în anul 2016. După divorţ, Syda şi-a găsit liniştea în braţele Sheilei Giafer, supranumită "regina imobiliarelor". Fostul soţ al Elenei Băsescu trăieşte o poveste de dragoste frumoasă cu o turcoaică putred de bogată, pe care a luat-o de nevastă anul trecut. Au avut o nuntă mare, pe 3 octombrie 2020, pe malul Bosforului, la vestitul palat Ciragan Palace Kempinski, din Istanbul. Iată că lucrurile se desfăşoară cu rapiditate între ei, iar la începutul primăverii cei doi se pregătesc să devină părinţi. Sheila este însărcinată în șase luni şi a trecut cu bine de primul trimestru, de greţuri şi de stările aferente unei sarcini.

syda-sheila_2.jpg

Syda și Sheila, surprinși în oraș de fotoreporterii Click!
foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul soţ al Elenei Băsescu în timp ce onora poftele de graviduţă ale soţiei, la un restaurant de fiţe din apropierea casei lor. Zilele trecute au luat un prânz romantic la OSHO, în Primăverii. Ca un adevărat gentleman, Syda i-a des­chis portiera bolidului de lux soţiei gravide, după care s-a luptat cu un tomberon de gunoi care îi îngreuna accesul la maşină. După ce a rezolvat această problemă, cei doi au mâncat liniştiţi. După cum se vede, lucrurile sunt roz în familia fostului ginere al lui Traian Băsescu. Mai mult, luna aceasta, cei doi au bifat vacanțe în Franța, la Marseille, în Italia (Toscana) și în Salzburg (Austria).

2eba.jpg

Eba s-a bucurat de răsfăț la un salon de înfrumusețare

Şi pentru fosta lui soţie situația pare roz. Elena Băsescu este în cea mai bună perioadă din viaţa ei, e veselă, cu zâmbetul pe buze şi arată foarte bine. EBa are foarte mare grijă de ea şi arată de 20 de ani, nu de 41. Ea a  fost surprinsă la un salon de înfrumuseţare din Pipera, acolo unde a stat peste două ore. După cum se vede, chiar şi la salon EBa se îmbracă elegant şi nu se dezice de eticheta pe care şi-a construit-o în aceşti ani.

3syda.jpg

Syda conduce o mașină de 150.000 de euro, iar fosta soție are şi ea un bolid la fel de valoros

Aceasta şi-a făcut apariţia într-un deux pieces casual, de culoare bej, iar părul şi l-a strâns într-un moţ, ca-n liceu. La ieşirea din salon s-a produs un incident hilar: o „tamponare” pe trotuar între ea şi o altă domnişoară, din cauza  telefoanelor. Atât una, cât şi cealaltă au mers pe stradă atente la conversaţiile din telefon, aşa că s-au ciocnit inevitabil. După salon, EBa s-a urcat în bolidul ei de lux şi a plecat acasă, la copilaşi.

Elena şi Bogdan au doi copii împreună

Traian şi Sophia sunt copiii pe care Elena Băsescu îi are cu fostul ei soţ, de care a divorţat în urmă cu cinci ani. După divorţul de Bogdan Ionescu, EBa a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Gheorghe, alias Tomată. Din relaţia lor, pe 4 iunie 2018, a apărut micuţa Anastasia, care acum are vârsta de 3 ani şi jumătate.

Din păcate, povestea lor de iubire a ajuns la final un an mai târziu, după ce au devenit părinţi, însă au o legătură civilizată datorită micuţei lor. Acum Elena este singură, îşi petrece timpul doar cu copiii ei sau în preajma prietenelor, care sunt şi ele mămici la rândul lor.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5